survival games plus

Blade

Önce İnsan
En iyi cevaplar
0
survival games server acmayı düşünüyorum ve deneme amaclı bu plugını yükledım
Linki görebilmek için üye olmanız gerekiyor. Giriş yap veya üye ol.
herseyı hazırladım lakin oyunda oyuncu öldüğü zamn izleme moduna gecıyor fakat oyunda gözuktugu için kişi sayısı 3 e düşmediği için deathmatch baslamıyor.oyuna deathmatch a kalmadan ölümler gercekleştiğinde de oyuncuları lobby e yolluyor fakat tabela da ölen oyuncu sayısı kadar hala oyuncular oyunda gözukuyor.bu plugını kullanan veyahut daha önce kullanmış oldugu için bilgisi olan arkadaslar varsa bu sorunu nasıl giderebilirim.?Yahut bana kullanmakta oldugunuz survıvalgames plugini önerebilirmisiniz...

reisben55

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Yukarıda bahsettiğiniz eklentiyi daha önce kullanmadım .
Ancak benim tavsiyem Ultimate Survival Games eklentisini kullanmanız.

Blade

Önce İnsan
En iyi cevaplar
0
Yukarıda bahsettiğiniz eklentiyi daha önce kullanmadım .
Ancak benim tavsiyem Ultimate Survival Games eklentisini kullanmanız.

teşekkur ederım lakın zaten ilk once bu ekletıyı denedım ama bazen oyuncular ölüp oyun bitip tekrar oyun basladıgında yerdekı ıtemler silinmemiş oluyordu ? Bu sorunu bi türlü çözememiştik.bu sebepten ötürü bu pl yi silip survıval games plus yükledım

reisben55

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
teşekkur ederım lakın zaten ilk once bu ekletıyı denedım ama bazen oyuncular ölüp oyun bitip tekrar oyun basladıgında yerdekı ıtemler silinmemiş oluyordu ? Bu sorunu bi türlü çözememiştik.bu sebepten ötürü bu pl yi silip survıval games plus yükledım
Onun çözümü için itemleri silmeye farklı bir eklenti kurabilirsiniz.
Yada spigot config ayarlarından zamanlama limiti kurabilirsiniz.

reisben55

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Spigot config ayarlarindan zamanlama limiti nedir ?
Düşen itemlerin hangi sürede silineceğini belirleyen bir ayardır.

item-despawn-rate: 6000

şeklinde görünür.
Bu saniye cinsinden görünür. Yani 60 yaparsanız düşen item 60 saniye sonra silinir.

Blade

Önce İnsan
En iyi cevaplar
0
Düşen itemlerin hangi sürede silineceğini belirleyen bir ayardır.

item-despawn-rate: 6000

şeklinde görünür.
Bu saniye cinsinden görünür. Yani 60 yaparsanız düşen item 60 saniye sonra silinir.
Bu sekilde bir ayar oldugunu bilmiyordum.pc ye gectigimde hemen kontrol edecegim.

reisben55

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
evet dediğiniz gibi.Bu şekılde aya oldugu için clear lagg plugını kullanmasak ? sadece bu ayarı aktıf etsek olmazmı acaba dıger sunucularda ? factıon,survıval ve skyblock da...
Bunun duyuru özelliği ve mob silme olayı falan yok.
Clearlag baya kapsamlı ve kolay .
Ondan pek çok kişi bunu kullanmaz. Ama bence bunu kullanmak daha mantıklı.
Çünkü hem fazladan bir eklentiden kurtulmuş olursunuz. Hemde spigot bünyesinde çalıştığı için daha verimli olur.