kullanıcıadı_
Sudan Çıkmış
- En iyi cevaplar
- 0
Can sıkıntısından yeni bir survival map açıp oynayayım dedim, rastgele bir seedde başladım oynamaya. Seed görünürde fazla iyi değil gibiydi ama biraz emekle çok güzel bir yer haline getirdiğimi düşünüyorum. İsteyen olur mu bilmiyorum ama eğer isteyen olursa seedi yada oyunun saveini verebilirim, ancak harita bu kadar düz değildi, klasik dağlık bir yerdi, kendim kazarak bu hale getirdim yerleri.
Neyse fazla uzatmadan fotoğraflara geçeyim. Görüşlerinizi bekliyorum.
DİPNOT: Ağaç çiftliğim hala yapım aşamasında olduğu için görüntüsü o kadar da hoş değil. şu an sadece oak çiftliğim tamamlandı, diğer ağaçlar için hala uğraşıyorum. Haritanın çoğu sıcak iklimde olduğundan diğer ağaçları kolay temin edemiyorum, spruce tree bulabilmek için hiç abartmıyorum yaklaşık 30-40 dakika dümdüz yürüdüm.
DİPNOT: Ağaç çiftliğim hala yapım aşamasında olduğu için görüntüsü o kadar da hoş değil. şu an sadece oak çiftliğim tamamlandı, diğer ağaçlar için hala uğraşıyorum. Haritanın çoğu sıcak iklimde olduğundan diğer ağaçları kolay temin edemiyorum, spruce tree bulabilmek için hiç abartmıyorum yaklaşık 30-40 dakika dümdüz yürüdüm.