İstek Survival için Hile Koruması Plugini

ENH4R

Sudan Çıkmış
En iyi cevaplar
0
Oyun Sürümü
1.8.X
Önümüzdeki günlerde bir survival sunucusu açacağım onun için güzel bir hile koruması plugini arıyorum bir kaç gündür araştırıyorum ve piyasada o kadar çok anti-cheat plugini varki inanın kafam bulandı, ücretli olması daha iyi olur adam akıllı bir şey arıyorum ve sürüm 1.8.X
Not: internetten bulduğum bazı pluginler: Verus, Phoenix, Guardian, AAC vs. en kötü ihtimal bunlardan en iyisi hangisi onu yazarsanız sevinirim, şimdiden çok teşekkürler.

Shozem

Zombi Katili
En iyi cevaplar
0
Ruh hali
tabikide benim önerdiğim AAC (paralı ve son version) almanızdır fakat aac da ban atiyor. o ban işlevini kaldırırsanız oyuncu hile kill aura v.b acarsa sadece oyundan kicklenir.

ENH4R

Sudan Çıkmış
En iyi cevaplar
0
tabikide benim önerdiğim AAC (paralı ve son version) almanızdır fakat aac da ban atiyor. o ban işlevini kaldırırsanız oyuncu hile kill aura v.b acarsa sadece oyundan kicklenir.
anladım reis şu verus çok öven bir kaç kişi ile karşılaştım ondan 2 si arasında kaldım :D olmazsa deneyip görcez test sunucularında

BalonTR

Biz ayıya dayı demeyiz, Köprüyü yıkarız.
Forum Yöneticisi
En iyi cevaplar
162
Ruh hali
Isterseniz bir de spartan'a bakın bildiğim kadarıyla o da çok iyidir.

BorakanT

ben kimim?
En iyi cevaplar
7
Ruh hali
NoCheatPlus kullan. Matrix önermem gereksiz atıyor. Bende öyle övüp duranlar sonucu Matrix ile başladım şu an NoCheatPlus kullanıyorum fakat onda bile config ayarı gerekli.