Survival Mod Pack - ( Aşırı Bagımlılık İçerir! )

xemirmustafax

Marangoz
En iyi cevaplar
0
süper olmuş ve minecolonies yogboxtaki gibi köy yapma şimdi indiriyorum inşallah güzeldir kuzenımle 1 yıl boyunca oynıcaz :D v 2 dede köy yapma olsun lütfen[DOUBLEPOST=1406590123,1406589633][/DOUBLEPOST]arkadaşım ındırdım 1.6.4 mods yaptım playe basıyorum açılmıyo napıcam sen nerede kod verdın neyı yapıstırıcam anlamadım acil yardım[DOUBLEPOST=1406590359][/DOUBLEPOST]kodu buldum yapıstırdım playa tıklıyorum hala aynı ???? jvm arguments yazyıo tık yapıyorum senın verdigim -Dfml.ignoreInvalidMinecraftCertificates=true -Dfml.ignorePatchDiscrepancies=true bu kodu yapıstırıyom kaydedıyorum olmuyo[DOUBLEPOST=1406590762][/DOUBLEPOST]
kurulumu okusan kolaylıkla yapabilirdin :)
Edit Profile > JVM Arguments Tık İşareti Koy O Açılacak
-Xmx1G -Dfml.ignoreInvalidMinecraftCertificates=true -Dfml.ignorePatchDiscrepancies=true
Bu Tepedekini Kopyalayıp Yapıştırman Yeter
olmuyo yapıştırıyorum yinede olmuyo[DOUBLEPOST=1406591174][/DOUBLEPOST]
sorunu çözdüm saolun
nasıl çözdün ben çözemedım[DOUBLEPOST=1406630669][/DOUBLEPOST]forge kuramamız lazımmı[DOUBLEPOST=1406632543][/DOUBLEPOST]ya birisi yardım etsin lütfen yapamadım herşeyi yaptım ama olmuyo playe basıyorum açılmıyo o koduda yazdım -Xmx1G -Dfml.ignoreInvalidMinecraftCertificates=true -Dfml.ignorePatchDiscrepancies=true

tutkusina

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Kardeş bi problem var
bu minecolonies SSP (supporting single player) bir mod
bunu arkadaşlarımızla oynayınca oyun çöküyor
keşke id conflict veya başka düzeltilebilecek oyun hatası olsaydı
Mod yapımcılarını SMP yapamadıkları için suçlamak lazım :/

Umut Oyunda

Sudan Çıkmış
En iyi cevaplar
0
merhaba bir sorunum varda modpackle ilgili skype adınızı yazdığımda birçok issim çıkyıor siz eklermisiniz ??? umut_demir03 tek ben varım böyle

boraulascig

Sudan Çıkmış
En iyi cevaplar
0
Keinett Launcher kullanıyorum
Edit profile > JVM Arguments : -Dfml.ignoreInvalidMinecraftCertificates=true -Dfml.ignorePatchDiscrepancies=true
Yazıyorum . kaydetip Play diyorum yine doluyor açılmıyor play tuşu birdaha geliyor
Yardım !
Bendede öyle yardım edebilirmisiniz?