Survival Mod

Lord_of_Chaos

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
Öncelikle herkese merhaba arkadaşlar, uzun süreden beri kendi çapımda ve ara ara severek minecraft'ı oynuyorum. Telefonumda da Pocket Edition'la her anımda elimden geldiğince oynamaya çalışıyorum. Ancak, canımı sıkan bir nokta var ki benden daha fazla tecrübe sahibi olan kişilerden fikir almak istedim.

Öncelikle oyunda, devasa sayılabilecek 1+1 ve henüz ağaçtan kulübe tipi idareten evim var. Belediyeden gerekli imar izinlerini aldıktan sonra taşla değiştirecek, mantolama yaptıracak ve yarısı resmi yarısı kaçak bir kaç tane kat çıkacağım :D Neyse, şaka bir yana evin dışında 3 kademeli bir çit sistemi döşedim. İnek, koyun ve tavuk olmak üzere bütün hayvanlardan ganiyle var. Evin hemen önünde orta halli bir araziyi çitle çevirerek buğday yetiştirmeye başladım. Ve kısa zaman önce rastladığım bir köyden elde ettiğim patates ve havuçları da yine bir miktar bölgeyi çitle çevirerek ektim. Evimin hemen yakınında ki bir mağara sisteminde de birkaç gün kalacak yemek ve kazı stoklarıyla inerek uzun süreli kazılar yaptım. Ama işin bir ileri kısmı olarak ne yapabileceğim bilmiyorum. Sonuçta kimsenin işine yaramayacak bir tomar buğday, havuç ya da patates elde etmenin, onlarca hatta yüzlerce tavuk, koyun ve inet etiyle demir, kömür ve elmasın tek başına bir işe yarayacağını zannetmiyorum. Uzun süredir birçok forumu araştırıyorum, köylülerle ilgili. Ancak hileleri kapattığım için köylü yumurtası alamıyorum ve evimin yakınlarında bazı yerlerde okuduğum şekilde bir şekilde yol yapacağım ya da çabucak gidip gelebileceğim, ticaret yapabileceğim bir köy yok. Bu kısır döngüyü kırabileceğim bir öneriniz var mıdır acaba? Köylü elde etmenin bir yolu ya da biraz daha eğlenceli hale getirebilecek bir yöntem?

Şimdiden fikirlerini ve yardımlarını esirgemeyecek herkese teşekkür eder ve iyi oyunlar dilerim.

ErenBeyazkurt

WhiteGraphic | Tasarımcı
En iyi cevaplar
0
Buğdaylardan pasta,ekmek yapabilir etleri pişirebilir tüyden çubuk ve çakmaktaşı ile ok yapabilirsin

Lord_of_Chaos

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
Aslında hepsini yapıyorum, hatta sıkıntıdan evin önünde geceleri ok ve kılıçlarla kamikaze dalışları bile yapıyorum :D Ama bir bilemedin iki hafta sonra sıkılacağımı düşünüyorum. İşte bu noktada, serverlarda oynamak dışında ne yapabilirim acaba diyorum. Serverlara girebilecek kadar tecrübem olmadığını düşünmekteyim. Yine de yorumun için teşekkür ederim :)

ErenBeyazkurt

WhiteGraphic | Tasarımcı
En iyi cevaplar
0
Ben şahsen başlamadan önce oyuna 1 ay kadar GF burakoyunda ********** takip ettim 1 yıldır oynuom ama bilmediğim şey az komutlar hariç :D
Komut blockları eğer o seviye olursan @KaanEmirUçar a sor

I

Iskekorowakurwa

Ziyaretçi
Nether'e gidip kuvars elde et. Sonra da evini kuvarla dose.
Nether Fortress bulup blaze cubugu elde et. Iksir standi ve guc iksiri yaparsin.
Nether'da Ghast oldur. Can yenileme iksiri yaparsin.
Redstone ile tarim vb. Islerini kolaylastir.
Evini havuzlu bir villaya cevir.
Nether'dan isik tasi topla.
End'e git. Ejderha yumurtasini pistonla alip dunyaya don. Evine sus yaparsin.

Rastafaryan56

Taş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Nether'e gidip kuvars elde et. Sonra da evini kuvarla dose.
Nether Fortress bulup blaze cubugu elde et. Iksir standi ve guc iksiri yaparsin.
Nether'da Ghast oldur. Can yenileme iksiri yaparsin.
Redstone ile tarim vb. Islerini kolaylastir.
Evini havuzlu bir villaya cevir.
Nether'dan isik tasi topla.
End'e git. Ejderha yumurtasini pistonla alip dunyaya don. Evine sus yaparsin.
pocket editionda nether core denilen yapmacik sey var totem gibi bisey yapiyorsun etrafinda cehennem tasindan kule olusuyor oyle default nether degil anlayacagin.

Lord_of_Chaos

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
Evet, nether olayını düşünebilirim aslında. Sizce tamamen demir zırh ve demir ya da elmas bir kılıçla nether'a girsem sağ çıkma şansım nedir? :D

Lord_of_Chaos

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
Şu an bilgisayardayım, telefonda da var ama orada nether'a girebilecek kadar teçhizat yok elimde ne yazık ki. Bahsettiğin kuleyi geçenlerde birisinin anlattığını görmüştüm ama. Hatta evinizin yakınlarına yapmayın yoksa kule geldiğine eviniz de yıkılır falan diyordu yanlış hatırlamıyorsam.

lSincapl

Nether Yerlisi
En iyi cevaplar
0
Redstone işlerine giriş geceleri çıkıp avlan level biriktir büyü masası yap eşyalarına enchant bas örs yap eşyalarına isim ver nether'da ev yap ikinci bir ev yedek dursun nether sandığı yap iki tane biri normal evde biri yedekte kalsın ölürsen diye sonra end' gir ejderhayı öldür yumurtayı çal hiç olmadı bir kaç survival mod indir oyuna değişik bir hava kat

CaptainNoma

Marangoz
En iyi cevaplar
0
burnu kocaman olan zombilere güçsüzlük iksiri at sonra golden apple ile tıkla 1 dakika felan geçince köylüye dönüşüyor

Lord_of_Chaos

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
Arkadaşlar herkese tavsiyeleri için çok teşekkür ederim öncelikle :) Ancak bir sorum olacaktı. Bugün birkaç saatlik bir keşfe çıktım. Extreme Hills bölgelerinde bol bol kömür toplamak ve tavşan, eşşek ve atlarla tanışmak dışında bana pek bir faydası olmadı. Bir de çölde bir tapınakta demir at zırhı buldum. Ancak daha önceden keşfettiğim bir köyde, kitap ve zümrüt karşılığında büyülü kitap(alevden çehre I) aldım ve ne yapacağımı çözemedim. Acaba yardımcı olabilir misiniz?

Rastafaryan56

Taş Madencisi
En iyi cevaplar
0
ors yap (internet bakabilirsin craftingine.)bir kilici sol tarafa kitabida sag tarafa koy level karsiliginda o kitaptaki alevden cehre kilica gecicek.Tabi o ozelligi kullanmak istiyosan :D