Lord_of_Chaos
Ağaç Yumruklayıcı
- En iyi cevaplar
- 0
Öncelikle herkese merhaba arkadaşlar, uzun süreden beri kendi çapımda ve ara ara severek minecraft'ı oynuyorum. Telefonumda da Pocket Edition'la her anımda elimden geldiğince oynamaya çalışıyorum. Ancak, canımı sıkan bir nokta var ki benden daha fazla tecrübe sahibi olan kişilerden fikir almak istedim.
Öncelikle oyunda, devasa sayılabilecek 1+1 ve henüz ağaçtan kulübe tipi idareten evim var. Belediyeden gerekli imar izinlerini aldıktan sonra taşla değiştirecek, mantolama yaptıracak ve yarısı resmi yarısı kaçak bir kaç tane kat çıkacağım
Neyse, şaka bir yana evin dışında 3 kademeli bir çit sistemi döşedim. İnek, koyun ve tavuk olmak üzere bütün hayvanlardan ganiyle var. Evin hemen önünde orta halli bir araziyi çitle çevirerek buğday yetiştirmeye başladım. Ve kısa zaman önce rastladığım bir köyden elde ettiğim patates ve havuçları da yine bir miktar bölgeyi çitle çevirerek ektim. Evimin hemen yakınında ki bir mağara sisteminde de birkaç gün kalacak yemek ve kazı stoklarıyla inerek uzun süreli kazılar yaptım. Ama işin bir ileri kısmı olarak ne yapabileceğim bilmiyorum. Sonuçta kimsenin işine yaramayacak bir tomar buğday, havuç ya da patates elde etmenin, onlarca hatta yüzlerce tavuk, koyun ve inet etiyle demir, kömür ve elmasın tek başına bir işe yarayacağını zannetmiyorum. Uzun süredir birçok forumu araştırıyorum, köylülerle ilgili. Ancak hileleri kapattığım için köylü yumurtası alamıyorum ve evimin yakınlarında bazı yerlerde okuduğum şekilde bir şekilde yol yapacağım ya da çabucak gidip gelebileceğim, ticaret yapabileceğim bir köy yok. Bu kısır döngüyü kırabileceğim bir öneriniz var mıdır acaba? Köylü elde etmenin bir yolu ya da biraz daha eğlenceli hale getirebilecek bir yöntem?
Şimdiden fikirlerini ve yardımlarını esirgemeyecek herkese teşekkür eder ve iyi oyunlar dilerim.
Öncelikle oyunda, devasa sayılabilecek 1+1 ve henüz ağaçtan kulübe tipi idareten evim var. Belediyeden gerekli imar izinlerini aldıktan sonra taşla değiştirecek, mantolama yaptıracak ve yarısı resmi yarısı kaçak bir kaç tane kat çıkacağım
Şimdiden fikirlerini ve yardımlarını esirgemeyecek herkese teşekkür eder ve iyi oyunlar dilerim.