Survival modda yaptığım kasabam...

Nymeros

Yeni Doğmuş
En iyi cevaplar
0
Daha çok derebeyi yerleşimi tarzı bir şey denilebilir. Nehir ve denizin birleştiği noktada yüksek bir bölgeye kurmaya karar verdim. Amacım madencilik yaparken çıkan taşları değerlendirip güzel bir şeye çevirmekti. Şu an sadece surlar ve kuleleri yaptım ama devamını yaptıkça yollarım...

İçine tam merkezi bölgeye büyük bir meydan yapıp, yanına sarayımsı mütevazi bir konak yapmayı planlıyorum. Merkezin etrafında, demirci vb. gibi esnaf kesimin binalarını yapıp şehrin hareketli olmasını sağlayan daha doğrusu şehri hareketli gösterecek yapılar oluşturacağım. Surların aşağısında kalan, yokuşlu ve engebeli bölgeye de varoş evler ve küçük bir tarla oluşturmayı planlıyorum. Birde o kumsal resmini neden ekledin diye soracak olursanız, o kısım kalenin hemen yanında kalıyor ve çok beğendim, tamamen doğal bir liman, körfezin tam ortasına biraz blok ekleyip üzerine deniz feneri kurmayı planlıyorum. Yapıları yaptıkça konuyu güncellerim. Aslında ilk defa böyle bir şeye kalkışıyorum, ilk defa bir şehrimsi bir şey yapıyorum.