Survival Oynuyok :3

CollapseBL

建築倒塌
En iyi cevaplar
0
Eski save ee kaka oldu bizde yeni save açtık baya şey yaptık
@Shrike ve @Erenbulbul ile... ilk olarak
Evimizi yaptık evden çok köy aslında o gördüğünüz küçük kulubeler ise ODUNLAR,MADENLER vesayre vesayre diye
ayrıldı tarım yaptık baya bir maden kazdık tabi bunların çoğunu eren ile yaptık Shrike biraz daha solo takılmayı
sevdiğği için o şimdilik fazla gelişemedi ama ben eşyaları topladım bu hint bülbülüne verdim oda yaptı ^^
tabi burda senin benim diye bir şey yok shrike istese gelir bizim sandıklardan birşeyler alır bizde istersek öle böle böle gelişicez birlikte

SonDurum aslında burada göründüğünden fazlası var :)

TagList
@HestiaKnife @Jacops @adenzu54 @Iskefiyeli18 @afesraca

Son düzenleme:

Lobster

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
Takip.
Bende eski mapi birakip yeni mape basladim.

Eski mapi birakmamin sebebiyse bu gun guzel seed bulurum umuduyla rastgele yeni dunyalar olusturup dururken karsima okyanusun ortasinda tek basina kalmis kocaman bir ada, adanin icinde buyuk bir koy ve ucuza infinity, mending, sharpness 5, silktouch, fire aspect 1 satan koyluler cikti.

Ayrica adanin icinde 25. kata inen derin bir maden, sayamayacaginiz kadar koyun ve inek, 6-7 tane tavuk, 2 tane de at var.
Eger burada baslarsaniz onerim, oyuna basladiginiz an butun koyluleri evlere hapsedin, cunku kotu esya takaslayan koylu yok. Koyluleri hapsettikten sonra ise direkt tavuklari ve atlari ciftlestirmeye baslayin, cunku sadece 2 at ve 6-7 tane tavuk var.
Buranin tek eksigi domuzlar, ama domuzlarda et disinda bir sey vermiyordu zaten.

Ayrica koylulerin tarlalarinda butun sebzelerden de tonlarca var. O konuda da sikinti yok. :kaş:

Unutuyordum az kalsin; okyanusta da toplayamayacaginiz kadar clay ve gravel var.

Seedi daha sonra tanitacagim ayri bir konu acip ama simdiden seedden bahsedeyim biraz dedim. :pala:

HestiaKnife

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
B-bi dakka? O da ne öyle? 0.0'
Linki görebilmek için üye olmanız gerekiyor. Giriş yap veya üye ol.

En arkadaki portal, bir önündeki buglu bloklar, bir önündeki de bir çift at xD

Dikkatli bakınca farkettim de sağdaki kim? Shrike mi?
Linki görebilmek için üye olmanız gerekiyor. Giriş yap veya üye ol.

KaanGunlu

Işık Taşı Madencisi
En iyi cevaplar
0
*Benim köy çok evin bulunduğu köy
*2 evin olduğu köy şirek'in

2 köy, 2 farklı bayrak, Tek köprü.

Kale