EmirOzaslan
Marangoz
- En iyi cevaplar
- 0
bütün server olaylari cok karisik sürvival ariyorum ama serverlarin icinde tonla mod var cok karisik yani söyle düz survival a yakin bi server ariyorum bilen gören varsa bi yazarsa sevinirim.
Tonla mod dediğin şeyler Online Survivalın Eklenmesi gereken Ana Pluginler gibidir. Timber plugini , Kestiğin ağacı kökten keser ve yerine başka ağaç diker. /chest komudu senin özel chestindir. Bu eklentiler Serverleri yükseltir. Senin dediğin gibi server bulmak Zordur. Eğer bulduysan da Genel olarak oranın tutmayacağını Tahmin Ediyorum. En olmadı tek younculuda survival oynarsın.
Sonoyuncuyu öneririm. Hilesiz ve gerçek survival.dediklerin normalde benim söyledigim survival diyorlar bazi serverlarda moblari bile kaldirmislar hersey hazir survivalin tadi yok eskiden böyle degildi iyice sacma sistemler geldi
ip atabiliyomusunSonoyuncuyu öneririm. Hilesiz ve gerçek survival.
Googleda sonoyuncu yaz çıkar.ip atabiliyomusun
Server açılmış. Ancak özel üyeler alıyorlar. Sistemleri kötü olmuş. (MC öğrendiğim sw)
Sunucu şuanda kapalı. Eğer eskiden açıldığı zamanı diyorsan sunucuda claim vs hiçbir plugin olmadığı için normal vanilla oyundan tek farklı görev sistemi olduğundan sunucuya girecek kişileri seçmek zorundalar.Server açılmış. Ancak özel üyeler alıyorlar. Sistemleri kötü olmuş. (MC öğrendiğim sw)