Survival Serverler Hakkında...

Praetorian

Lapis Toplayıcısı
En iyi cevaplar
0
Evet beyler bilgisayarım delirmiş bir durumda ve oyun açamıyorken bende forumda boş boş gezinmek yerine daha önce girdiğim survival serverleri hakkındakı görüşlerimi yazayım dedim

Öncelikle %100 survival şeklinde bir konu açtıktan sonra servere girdiğiniz zaman creative ile uçup bina yapan insanlar görünce içinizden vaktinizi harcadıkları için küfür etmek geliyor..
Madem survival yapmayacaksın ne diye survival diyorsun arkadaş ?
Artık öyle bir duruma geldiki arkadaşlarınız ile oynadığınız survival dışında 0 survival yok
Adam oraya 0 survival gel yazıyor bir giriyorsun devasa evler adamda full enchli dia set uçuyo kaçıyo
Hele bide bazı abiler varki tam baş belası..
Adamı uyarıyorsun böyle survival olmaz diye adam diyo beğenmiyosan oynama..
Ortada beğenilecek bir şey olsa içim yanmayacak :ter:
Yani kısaca forumda 'Adam' gibi survival bulmayı amaçlıyorsanız işiniz zor
Az bir şans sonucu bulsanız bile ya bir sonraki gün kapanmış oluyor yada abiin teki gelip sizin oyun zevkinizi kaçırıyor...
En iyisi açın hamachiyi oynayın arkadaşlarınızla başka türlü multiplayer survival tadına tam varamazsınız.

LordOfRavens

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Ya haklısın da survival başlığını bulmak bile zor onların da %80'i factiondan farksız arsası bile var , geri kalanı da survival dışında her şey bir ara adam gibi bir tane gördüm 3-4 kişi vardı oynarken çöktü bidaha düzgün survivail görmedim :D

LordOfRavens

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
İyi gelirim ama öyle fazla oynamam birkaç gün oynarım :D
Konu dağılmasın o bina yapma işi beni sinir etmiyor sadece rahatsız oluyorum en çok factiona çevirdik denmesinden rahatsız oluyorum ama.