Survival Sunucuda Olması Gereken Pluginler

AjanPolis

Sudan Çıkmış
En iyi cevaplar
0
Arkadaşlar 2 senedir minecraft oynuyorum server açmaya karar verdim.Ama daha çok acemiyim kendimce araştırmalar yaptım...
Bilmeyen arkadaşlar varsa bu konu onlar içinde yararlı olabilir.

Benim bulduğum pluginler bunlar, sizinde olması gerketiğini düşündüğünüz plugin varsa söyliyebilir misiniz ?

1) ClearLagg : Yere atılan itemleri sildiğini biliyorum lagı azalttığını söylüyorlar.
(
Linki görebilmek için üye olmanız gerekiyor. Giriş yap veya üye ol.
)

2) PermissionsEx : Kullanıcılara yetki vermeyi sağlar.Mesela sunucunuzdaki rehberlerin küfür edenleri sustruması,renkli yazması gibi.
(
)

3) Essentials : Sunucunuza ilk defa girenlerin üstünde itemle başlamasını veya kit eklemenizi sağlar. /kit yemek yazdığınızda 10 tane elma vermesi gibi.
(
)

4) WorldGuard : Sunucumuzda tabikide spawn için ayırdığımız belli bir alan olmalı.PVP'nin kapalı olduğu.Bu pluginde belirlediğiniz alanı kimlerin kırabileceğini seçmenizi sağlıyor.
(
)

5) Claim : Bu plugininde olması şart gibi.Oyuncular kendi seçtikleri 10x10 bir alana sahip olurlar.Bölgeye sahip olan kişi dışında kimse ordan blok kıramaz, sandıkları açamaz.Bu plugini bilmeyen yoktur herhalde :)
(
)

6) Lockette : Tabela yardımıyla kapı, fırın, büyü masası gibi blokları kimlerin kullanabileceğini belirler.Claim atmadığınız bi yere sandık koyup klitlerseniz hiçbir kullanıcı o sandığı kıramaz, :creeper: bile :) . 2 tane yanyana çit kapısı veya normal kapıda kullanıldığında kapıların ikisininde açılmasını sağlar.
(
)

7) AuthMe : Bu plugin sunucudaki kişilere şifre dağıtır.Yani "minecraftturk" kullanıcı sunucuya ilk defa giriyorsa ondan şifre belirlemesini ister.Bundan sonraki girişlerinde kullanıcı o şifreyle oyuna girmek zorundadır.En önemli pluginlerdendir.
(
)

8) Tree Asist : Bu plugin şart değil ama olması gerektiğini düşünüyorum.Ağacı kestiğiniz yerden fidan çıkmasını sağlar.Oyunda odun önemli bi yere sahip dekorasyonda olsun, eşya yapımında olsun.Millet ağaçları kesipte fidan ekmezse odun ciddi bir sorun haline gelebiliyor.
(
)

9) Shopkeepers Plugini : Köylü takaslarını özel hale getirmenizi sağlar.
(
)

Söylediğim gibi bende acemiyim söylediklerim çok üstü kapalı ama temel şeyler.Plugin tanıtımlarından nasıl kullanağını youtubeden öğrenebilirisinz.Eksik veya yanlış söylediysem affola...

Son düzenleme:

Greyder

YASAKLANDI
En iyi cevaplar
0
Team Plugini ;
<--- Takım Plugini
--------------------------------------------------------------------------------------
Köylü Takas Plugini ;
<--- Köylü Takas Plugini

AKLIMA GELDİKÇE BİLDİRİRİM.

reisben55

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Team plugini faction sunucular için değil mi ?
Hayır Takım sistemi Survival sunucular için.

Team Plugini ;
<--- Takım Plugini
--------------------------------------------------------------------------------------
Köylü Takas Plugini ;
<--- Köylü Takas Plugini

AKLIMA GELDİKÇE BİLDİRİRİM.
Bence köylü takas olayı survival için doğru değil .

Son düzenleme:

Samet3232

Sudan Çıkmış
En iyi cevaplar
0
Timber gerekli olabilir ağaç keserken zaman kaybını önlüyor ağacı kırdığında baltanın canını ağacın hepsini tek tek kırınca gelen haline getiriyor zaten sıkıntı olmuyor yani