Survival sunucularda para sistemi gerekli midir?

Survival Serverda Para Sistemi Gereklimidir

• Kullanılan toplam oy
    3

kenan64

Sudan Çıkmış
En iyi cevaplar
0
Cidden anlamıyorum çoğu survival serverda ticaret var ama paranın değeri hiç yok.Parayla hiçbirşey yapamıyoruz kendi aramızda ticaret yapsakta sonuçta para değersiz olmuyormu.Survival tipi serverlarda parayı değerli kılan nedir?Gerekli diyorsanız neden gerekli olduğunu belirtin lütfen bende öğrenmiş olayım.

R

Reloven

Ziyaretçi
Para Sistemi Gereklidir Oyuncular Arası Ticaret İçin Market Filan Koymayın.

kenan64

Sudan Çıkmış
En iyi cevaplar
0
Açıkçası hala tatmin olamadım. Oyuncular arası ticaret survivalda takas sistemiyle olmalı parayla değil.. daha mantıklı.

kenan64

Sudan Çıkmış
En iyi cevaplar
0
Bugı Takas pluginine diyecektin herhalde?Takas pluginine dediysen alternatifi çok var arayınca bulunur. Ayrıca hırsızlığa çeşitli pluginlerle çözüm getirilmişken ne hırsızlığı? Marketin olmadığı bir serverda para sistemi saçmalık.

R

Reloven

Ziyaretçi
Bugı Takas pluginine diyecektin herhalde?Takas pluginine dediysen alternatifi çok var arayınca bulunur. Ayrıca hırsızlığa çeşitli pluginlerle çözüm getirilmişken ne hırsızlığı? Marketin olmadığı bir serverda para sistemi saçmalık.
Bilader Madem Bizim Fikirlerime Uymicaksin Neden Konu Açıyorsun Buraya Fikir Alma Amaçlı Açmıssın Ama Kim Ne Derse Ben Kararımı Verdim Diyosun.

kenan64

Sudan Çıkmış
En iyi cevaplar
0
Bilader Madem Bizim Fikirlerime Uymicaksin Neden Konu Açıyorsun Buraya Fikir Alma Amaçlı Açmıssın Ama Kim Ne Derse Ben Kararımı Verdim Diyosun.
İnsanlar şu an yaptığımız gibi tartışarak öğrenir güzel kardeşim.Hemen agresif tavırlar içersine girecene soruma adam gibi cevap versen hem ben aydınlanırım hemde başkaları.

Axel102

Hayalet Avcısı
En iyi cevaplar
6
Survival sunucular için para çok önemli insanlar market kurup aralarında ticaret yaparlar ise daha az sıkılabilirler.