ZeYus0308

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Yazılar çok yumuşak, ayaklar-ayakkabılar yamuk durmuş, yayın ip kısmı hiç gerilmiş gibi değil ve okun ucundaki ateş çok dandik, ateşe benzemiyor. Bunların dışında çok hoş olmuş, tebrikler :alkış: ^_^

bikkik

Obsidyen Madencisi
En iyi cevaplar
0
Yayın tipi benim hoşuma gitti çıkıntılı falan :D. Giderken ateş ediyormuş havası vermişsin ancak ayak az bişi bozmuş gibi. Yazı tipi bana süngeri anımsattı :D onu değiştirebilirsin. Arka plan buzdan bir yaya göre yeşil kalmış belki buz biomu fln ne bilim.

Gittikçe gelişiyorsun :). Çok güzel bi çalışma

Hüseyin124

Kömür Madencisi
En iyi cevaplar
0
Yazılar çok yumuşak, ayaklar-ayakkabılar yamuk durmuş, yayın ip kısmı hiç gerilmiş gibi değil ve okun ucundaki ateş çok dandik, ateşe benzemiyor. Bunların dışında çok hoş olmuş, tebrikler :alkış: ^_^
tavsiyelerin için tşk elinde güzel hoş efektler varsa verebilir misin?

Yay berbat onun dışında muhteşem
Zaten yay kullanma işine yeni geçtim sayılır. Genelde hep kılıç kullanıyordum. Yine de teşekkür ederim sağol.

Yayın gerginliği dışında efsane olmuş.
tavsiyene uymaya çalışacağım sağol.

Yalniz Eli Berkbat Silmeyi Unutmusun Herhalde xD
evet unutmuşum onu kusura bakma

Giddikce Gelisiyorsun :D
teşekkürler :D

Yay modeli ve gerginliği dışında gayet iyi.
yay konusunda yeni sayılırım yay duruşlarını ve germeyi bilmediğim için böyle deniyim dedim.

tşk ederim :D

Yayın tipi benim hoşuma gitti çıkıntılı falan :D. Giderken ateş ediyormuş havası vermişsin ancak ayak az bişi bozmuş gibi. Yazı tipi bana süngeri anımsattı :D onu değiştirebilirsin. Arka plan buzdan bir yaya göre yeşil kalmış belki buz biomu fln ne bilim.

Gittikçe gelişiyorsun :). Çok güzel bi çalışma
Tavsiyelerin için sağol elinde güzel screenshotlar varsa verirsen sevinirim dostum.