SurvivalGames Perm Ayarlama Yardım

onuragunzagun

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
selam arkadaşlar ben bu konuya çok takıldım tamam forumda bi adam kodları vermiş ama nasıl ayarlıyacağımızı soylememiş bu kodları nereye atıcaz nasıl atıcaz bi yol gösterin bana ne olur sadece oplar girebiliyor survivalgamese[DOUBLEPOST=1374205718,1374181982][/DOUBLEPOST]surival gamesten anliyan bir baksın yavv groupmanagerste olmuyor

Ataberk1880

Işık Taşı Madencisi
En iyi cevaplar
1
Kod:
sg.arena.join
sg.player.vote
sg.lobby.join

Yukarida sg nin permleri var. Bunlari GroupManager deki default da dahil olmak uzere her gruba vermen gerekiyor soyle:
Komut: /mangaddp group perm

GroupManager ini bir paketten kullaniyorsan Group isimleri Turkcelestirilmis olabilir, bu yuzden group isimleri biliyor olman onemli. Komutu kullnabilmen icin op olman gerekiyor.

Ve son bir sey ekleyeyim: Eger birden fazla arenan var ve bazi oyuncularin bunlarin icindeki birkac arenaya girmiesini istemiyorsun. Ornegin bir VIP Arena yapacaksan (Tabi ornekti, anlatmak icin.) su perm i kullanman gerekir.

Kod:
sg.player.join.<arena#>
# arenan id numarasini ifade eder.

Default group una su sekilde eklemelisin:

Komut: /mangaddp default -sg.player.join.arena5
Arena5 ornektir # idsretinin yerine arenanin id numarasini yazmalisin.

Isinize yararsa begenmeyi unutmayin lutfen.

Bunlar ve daha fazla BU Rehber Konuda aciklanmistir. Eger isterseniz bakabilirsiniz.

Ataberk1880

Işık Taşı Madencisi
En iyi cevaplar
1
Skype den veya TeamViewer dan yardim edemem. Su an kendi bilgisayarimda degilim. Sen nerede sorun yasadigini dusunuyorsan soyle veya hangi permission pluginini kullandigini yaz. Ve yaptiklarini ve oyundan aldigin tepkileri asama asama yazarsan daha cok yardimci olabilirim.

Ataberk1880

Işık Taşı Madencisi
En iyi cevaplar
1
O zaman /listgroups yazip tum gruplarin ismine bak. Ondan sonra hepsini su komutun grup parametresine yerlestir:
/mangaddp group perm
Tum gruplari ve permleri teker teker yazman gerekir yani (grupsayisix3) kez bu komutu girmen gerekir. Tabi perm eklemenin bir yolu daha var. O da belgeler uzerinden. GroupManager/worlds/world/groups.yml den her grubun altindaki permission bolumune bu permleri ekleyabilirsin. Ama bunu yaparken cok dikkatli ol cunku yanlis kodlarsaniz GroupManager i bozarsiniz. Permleri diger ekli permlerin hizasinda eklemelisiniz. Ve o hizaya cekerken sakin TAB kullanma sadece (bosluk) kullan.