Survivallık Map!!!!!!!!!

tankaanerol

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
arkadaşlar öncelikle şunu bilmenizi isterim hepsini survival barışçılda yaptım çok büyük bir tarlam ahırım ve ahırımın en büyük özelliği yün ve yumurta konusunda çok verimli tavukların yerine indiğinizde en az 100 yumurta veriyor ayrıca bir iglom dağların arkasında bir savaş evim ve içinde kardanadam olan bir evim var nether portalım var depomun orda katman kayasına kadar uzanan bir madenim var ve bir kaç yeri lav kaynağı olarak kullanıyorum boyutu büyük bunu kabul ediyorum ama emin olun PİŞMAN OLMAYACAKSINIZ!!!! Desktop 10-01-2013 10-33-27-826.png Ekli dosyayı görüntüle 16464
Desktop 10-01-2013 10-45-27-475.png
Desktop 10-01-2013 10-35-54-380.png
Desktop 10-01-2013 10-33-27-826.png

LİNK:
Linki görebilmek için üye olmanız gerekiyor. Giriş yap veya üye ol.

İYİ EĞEYENCELER:D

eminaykut

Bir Stack
En iyi cevaplar
0
tarla olayini daha düzenli yapabilirsin mesela 1 toprak sıra yanina 1 sıra su 2 toprak sıra 1 sıra su
benim imza yerimde haritlar paylaştığım bloğum var oraya gir resimlere bak çok işine yarar diye tahmin ediyorum.
gerekirse indir haritaları kendi gözünle bak bence

darkleg34

Zombi Katili
En iyi cevaplar
0
asdlkapdokqeıqeıjqwıeıqoweqweopqwepqwjoemqwlömdaslknmdöçasmd çasmödöm asçödmsaömdasdjhiarştanıdnasdaksödasçdasdas xDé

tankaanerol

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
SENİNDE FİKRİN DÜZEN AÇISINDAN İYİ AMA BEN AZ MALZEME İLE ÇOK YERİ SULAMYI PLANLADIM AMA YİNEDE YORUM ATTIĞIN İÇİN SAOL

eminaykut

Bir Stack
En iyi cevaplar
0
survivalda öyle şeyler başlarda gerekli ama oyundan zewk alman için güzelleştirmen lazım zamanla haritayı hep aynı durcaksa oynamanın anlamı kalmaz benim için.

TunacanAtalay

Kömür Madencisi
En iyi cevaplar
0
Uğraşmana değmemiş dostum. Survival diyosun. Herşeyi sunmuşsun adamlara. Tarladan tut ağaç kaynagına kadar.

Axe_Lord 333

Obsidyen Madencisi
En iyi cevaplar
0
map surv için muhteşem olmuş bu kadar gelişmek çok zor heleki x-ray ve timber mod olmadan :D