SurvivingKingdom
Taş Madencisi
- En iyi cevaplar
- 0
Bunu zaten düşündük discordumuzda mikrafonu olmayan kişilerin başvurularını onaylamıyoruz.Daha güvenilir kişiler için mikrafon ve telefon zorunluluğu vb eklemenizi öneririmİyi günler!
Bunu zaten düşündük discordumuzda mikrafonu olmayan kişilerin başvurularını onaylamıyoruz.Daha güvenilir kişiler için mikrafon ve telefon zorunluluğu vb eklemenizi öneririmİyi günler!
Merhaba kardeş bendde builder arıyorum web kurucsu yum aynı zamanda dc ni atarmısın konuşalımİsim:Ahmet T....
Tecrübeler: birçok sunucuda yetkili olarak görev aldım.
Referanslar: Bayağı eskiden 'SonOyuncu' Sunucusunda görev aldım.
Neden bizi tercih etmektesiniz?:Konu tasarımınız hoşuma gitti. birçok alım yapan sunucu var fakat sizin kadar ciddi olan yok. Bu yüzden sizi tercih ettim.
Neden sizi ekibimize almalıyız?: Deneyimliyim, Saygılıyım. Sunucunuza büyük katkı sağlayacağımı düşünüyorum.
Discord adresiniz: Discord kullanmıyorum skype kullanıyorum eğer dc zorunlu ise söyleyin dc açarım hiç sıkıntı olmaz.
Ekleyecekleriniz: Yardımcı olarak başvurdum ama buildim bayağı iyidir. Builder ihtiyacınız varsa Builder de olabilirim.
Kendi başvuru formunu açabilrsin benim başvurularıma niye sulanıyonMerhaba kardeş bendde builder arıyorum web kurucsu yum aynı zamanda dc ni atarmısın konuşalım
Kusura bakmada :/ banada lazım broKendi başvuru formunu açabilrsin benim başvurularıma niye sulanıyon![]()
O adam discord kullansa direk ben kapmıştımKusura bakmada :/ banada lazım bro
Konu benim konuKonu Günceldir