swap item with shift

şifrenisöyle

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
arkadaşlar şöyle bi kod yazdım:

Kod:
@EventHandler
    public void swaPWithShift(PlayerToggleSneakEvent event){
        Player p = (Player) event.getPlayer();
        if(p.getInventory().getItem(35) != null){
            ItemStack weapon = p.getInventory().getItem(8);
            ItemStack item = p.getInventory().getItem(35);
            p.getInventory().setItem(35, weapon);
            p.getInventory().setItem(8, item);
        }
    }

oyuncu shifte basınca 2 eşya yer değiştiriyor ve shifti bırakınca eski haline dönüyor bundan daha mantıklı ve ya daha güvenli yol var mı iki slot arasında değişim için ilk defa böyle bişe yapıldığını gördüm ki ben yaptım ama yinede tam emin değilim nasıl bi bug çıkar bundan kontrol etmek istedim

@Krumb069 @Leqo @Schaffer79 @Centeglassered @Dantero @Erenbulbul @hk_7

Nobody01

YASAKLANDI
En iyi cevaplar
0
HashMap'e kaydedebilirsin fazla güvenlik meraklısıysan Minecraft'ın kendi Buglarından biri olur diyorsan. Aksi takdirde yeterli bir yöntem.

Centeglassered

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Öncelikle metodun adını onPlayerToggleSneakEvent yaparsan daha makul olacaktır diye düşünüyorum. En azından ilk kelimenin sonundaki P yi küçük yaz. Ayrıca ne yapmaya çalıştığını anlamadım. Adam eğildiğinde envanterdeki eşyaların yerini değiştiriyorsun. Nasıl bir bug çıkabilir ki? Ayrıca ilk eşyaya weapon demişsin. Fakat silah olmayabilir. Adam eğildi 35. slottaki eşyasını aldı kullandı tekrar değiştiğinde o eşya artık silah olmayacak. Tabii bu çalışmasını etkilemez fakat item1 item2 veya item35 item8 yapsan daha mantıklı olur.

Fakat kullandığın eventten ötürü (gameplay) oyunun oynanışı çok değişecektir. Mesela oyuncu eğilip saldıramaz. Veya eğilmesini durduracak başka herhangi bir şey diğer eşyanın kullanımını kısıtlayacak.

şifrenisöyle

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Öncelikle metodun adını onPlayerToggleSneakEvent yaparsan daha makul olacaktır diye düşünüyorum. En azından ilk kelimenin sonundaki P yi küçük yaz. Ayrıca ne yapmaya çalıştığını anlamadım. Adam eğildiğinde envanterdeki eşyaların yerini değiştiriyorsun. Nasıl bir bug çıkabilir ki? Ayrıca ilk eşyaya weapon demişsin. Fakat silah olmayabilir. Adam eğildi 35. slottaki eşyasını aldı kullandı tekrar değiştiğinde o eşya artık silah olmayacak. Tabii bu çalışmasını etkilemez fakat item1 item2 veya item35 item8 yapsan daha mantıklı olur.

Fakat kullandığın eventten ötürü (gameplay) oyunun oynanışı çok değişecektir. Mesela oyuncu eğilip saldıramaz. Veya eğilmesini durduracak başka herhangi bir şey diğer eşyanın kullanımını kısıtlayacak.
o ayrıntılar önemli değil weapon vs. onlar isim sadece onların bi önemi yok bi minigames olduğu için 9. slotda silah bulunmak zorunda ve shifte bsın silah ile eşya yer değiştirip eşyayı kullanıp yine shifti bırakıcak ve silah eline gelicek yine silah kullanmaya devam edicek

Centeglassered

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
o ayrıntılar önemli değil weapon vs. onlar isim sadece onların bi önemi yok bi minigames olduğu için 9. slotda silah bulunmak zorunda ve shifte bsın silah ile eşya yer değiştirip eşyayı kullanıp yine shifti bırakıcak ve silah eline gelicek yine silah kullanmaya devam edicek
Sıkıntı yok senin için o zaman.