SWF'lerle Minecraft Versiyon 2.0 :D

bLuShark

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Diamond Set yapınca ben :
Linki görebilmek için üye olmanız gerekiyor. Giriş yap veya üye ol.

Admin bana op'luk vermeyince ben :

Parkur maplarında ben :

Admin bana builderlik verince ben :

Karşı faction bizi yenince biz :

Creeperı arkamda hiss"ssss"edince ben :

Elimde ench'li dia sword varken ben :

At sürmeyi öğrenirken ben :

Pro olduğum server kapanınca ben :

Pluginler hakkında konuşurken ben :

Server kurallarını yıkarken ben :

Arkadaşım gözümün önünde katledilince ben :

Admin servera girince ben :

Devamı gelicek...
Emeğe saygı bir teşekkürü çok görmeyin.

bLuShark

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Adabında konuş, forum sana ait değil :)

Ben adabımdayım bence sen sadece intikam aramak için gelmişsin bu foruma. Ve intikamını bugüne kadar seni ne görmüş ne de tanımış birinden almak istiyorsun. Sesimi çıkarmıyorum belli ki çok acı çekmissin ve başkalarının da acı çekmesini görmek hoşuna gidiyor. Her koyun kendi bacağından asılır. Peki diyorum. Uzatma diyorum ama hala çok haklı birisiymissin gibi cevap veriyorsun. Oku yaydan çıkarmısın bana karşı. Eh madem ölücem izin verde nefes alayım. Şimdi lütfen bir daha cevap yazma ve gerçekten olacaksa ban yiyişimi bekle o zaman kına yakarsın tamam mı ? daha fazla senin gibi biriyle muhattap olmak istemiyorum...

Tario76

Işık Taşı Madencisi
En iyi cevaplar
0
Ben adabımdayım bence sen sadece intikam aramak için gelmişsin bu foruma. Ve intikamını bugüne kadar seni ne görmüş ne de tanımış birinden almak istiyorsun. Sesimi çıkarmıyorum belli ki çok acı çekmissin ve başkalarının da acı çekmesini görmek hoşuna gidiyor. Her koyun kendi bacağından asılır. Peki diyorum. Uzatma diyorum ama hala çok haklı birisiymissin gibi cevap veriyorsun. Oku yaydan çıkarmısın bana karşı. Eh madem ölücem izin verde nefes alayım. Şimdi lütfen bir daha cevap yazma ve gerçekten olacaksa ban yiyişimi bekle o zaman kına yakarsın tamam mı ? daha fazla senin gibi biriyle muhattap olmak istemiyorum...

Ben zamanı geçmiş bir yorumdan ban yedim birçok konuda millet birbirine küfürleşiyor 2. gün hala normal hayatina devam ediyorlar benimde içimde kalıyor, forumda bir kullanıcı olarakda konuyu rapor etmem gerekli forum kurallarına aykırı paylaşımlar yapıyorsunuz.

bLuShark

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Ben zamanı geçmiş bir yorumdan ban yedim birçok konuda millet birbirine küfürleşiyor 2. gün hala normal hayatina devam ediyorlar benimde içimde kalıyor, forumda bir kullanıcı olarakda konuyu rapor etmem gerekli forum kurallarına aykırı paylaşımlar yapıyorsunuz.

Sen bunu intikam için yapıyorsun. Bunu sadece biraz önceki cümlelerinden anlayabiliyorum... Sana kızmıyorum. Saklamak istiyorsun. Bir şey demiyorum. Peki yap. Ne yapabilirim ? Dizlerine mi kapanıyım. Ben asla kimseden af dilemedim çünkü hatamı her zaman bildim. Sen ban yemişsin daha önce ve gerçekten içine o kadar işlemiş ki forumda gece gündüz bu fırsat için beklemişsin. Başka bir insanin canı yanarsa seninki hafifler değil mi ? Mutlu ol... Çünkü canım yanıyor. Eğer canımın bu kadar yanması seni mutlu ediyorsa... Tıpkı bu foruma başladığımdaki ilk cümlem gibi: Ne mutlu bana, sana :)