- En iyi cevaplar
- 0
İlk bölümlerde geçmiyor, ayrıca Gülen Tabut loncasını dağıtmak için bir ara loncalar ittifak kurmuş ._. (Bir de o öldürme işi iğne ile ve gerçek hayatta yapılıyormuş ._.)Gülen tabut ._. Adamın tipini söyle tipni ._.
İlk bölümlerde geçmiyor, ayrıca Gülen Tabut loncasını dağıtmak için bir ara loncalar ittifak kurmuş ._. (Bir de o öldürme işi iğne ile ve gerçek hayatta yapılıyormuş ._.)Gülen tabut ._. Adamın tipini söyle tipni ._.
sevmiyimNARUTO'yu izlesüper
Yui değil Yuuki (Profil fotoğrafımdaki morlu arkadaşbu arada spoiler vereyim son bölümlerden
son bölümler kanserle ilgili
korkmayın yui ölüyor birtek kanserden yani uyuyan şovalyelerin lideri
yanlış yazmışım düzelteyimYui değil Yuuki (Profil fotoğrafımdaki morlu arkadaş)
EDİT: O bölümleri izlerken neden bilmiyirim ama opening ve endinglerde sebepsiz yere ağladım. Psikolojim yer altına indi![]()
Çizgi film değil çünkü kendileri, çocuklar için değilAynen log horizon tavsiye etmem zaten yani çok sıkıcı geçiyor. Fazla detay alınıyor filan. Yavaş ilerliyor biraz. Böyle yok savaş söyle olsa diplomatik yönden ekonomi tavan yapar halk çığır açar yeni çağa atlarız robotlar basar herkesi öldürür. falan filan tabi son verdiğim örnekler biraz uçuk oldu![]()
Zaten anime izleyenlerin çoğu ya liseli yada orta okullu. Büyüklerde izliyor ama o kadar fazla değil.Çizgi film değil çünkü kendileri, çocuklar için değil![]()
Bi kere Asuna mavili ._.yanlış yazmışım düzelteyim
kusura bakmayın
Edit: profilindeki o morlu yuuki diğeri asuna değil miydi
Attack on titan, Tokyo Ghoul, Death Note gibi esaslı animeleri her yaştan izleyen var. SAOyu sırf mmorpg manyağı olduğum için meraktan izlemiştim.Zaten anime izleyenlerin çoğu ya liseli yada orta okullu. Büyüklerde izliyor ama o kadar fazla değil.
bende demiyorum morlu diyeBi kere Asuna mavili ._.
birkaç günde bu animenin manyağı olan benAttack on titan, Tokyo Ghoul, Death Note gibi esaslı animeleri her yaştan izleyen var. SAOyu sırf mmorpg manyağı olduğum için meraktan izlemiştim.
Oyunlarla ilgili ama size biraz sıkıcı gelecek olan .hack//triology seriside var.