Sword Art Online gibi anime önerin

KralDerT

Demir Madencisi
En iyi cevaplar
0
Ya adamların taktiğini anlatayım öyle hani oyundan vuruyorya sonra dışardaki ölüyo filan onlar yalan. Adamın biri içerden vuruyor diğeri dışardan vurduğu adamı iğne batırıyor güya adam oyundan vurulunca gerçek dünyadada ölüyor.. Tipi derken yüzünü filan göstermiyor ama ortaklarından biri sinon adlı kızın yanında bir erkek varya aşık olan sinona işte oda death gunlardan biri 3-4 tane death gun var. 1'i oyunda diğerleri dışarda. Son olarak sonda o erkek sinonun evine gidiyor sonra sinon'a saldırıyor iğneye yapacakken kirito geliyor sonra erkekle kirito dövüşüyor sonra erkek kiritoya iğne batırıyor ama batırdığı yerde bir alet var o alet kiritoyu koruyor o arada sinon kiritoya yardım ediyor yani diğer adamın kafasına filan vuruyor sonra polis filan geliyor işte. Hayatımın spoilerini yazdım gg.

Ranork

Lapis Toplayıcısı
Emektar Üye
En iyi cevaplar
0
aynı öyle oyunda geçen Log Horizon var ancak pek onun gibi çat diye ilerlemiyor olaylar. Biraz daha romanımsı, mmorpg sistemlerini falan anlatıyor aynı zamanda. Kafa yoran şeyleri izleyebilirim diyorsan...

Prenscan13

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
bu arada spoiler vereyim son bölümlerden
son bölümler kanserle ilgili

korkmayın yuuki ölüyor birtek kanserden yani uyuyan şovalyelerin lideri

KralDerT

Demir Madencisi
En iyi cevaplar
0
Aynen log horizon tavsiye etmem zaten yani çok sıkıcı geçiyor. Fazla detay alınıyor filan. Yavaş ilerliyor biraz. Böyle yok savaş söyle olsa diplomatik yönden ekonomi tavan yapar halk çığır açar yeni çağa atlarız robotlar basar herkesi öldürür. falan filan tabi son verdiğim örnekler biraz uçuk oldu :D

Areilyn

-(˘▾˘-)
Ressam
En iyi cevaplar
0
bu arada spoiler vereyim son bölümlerden
son bölümler kanserle ilgili

korkmayın yui ölüyor birtek kanserden yani uyuyan şovalyelerin lideri
Yui değil Yuuki (Profil fotoğrafımdaki morlu arkadaş :D)
EDİT: O bölümleri izlerken neden bilmiyirim ama opening ve endinglerde sebepsiz yere ağladım. Psikolojim yer altına indi :(

Prenscan13

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Yui değil Yuuki (Profil fotoğrafımdaki morlu arkadaş :D)
EDİT: O bölümleri izlerken neden bilmiyirim ama opening ve endinglerde sebepsiz yere ağladım. Psikolojim yer altına indi :(
yanlış yazmışım düzelteyim
kusura bakmayın
Edit: profilindeki o morlu yuuki diğeri asuna değil miydi

Ranork

Lapis Toplayıcısı
Emektar Üye
En iyi cevaplar
0
Aynen log horizon tavsiye etmem zaten yani çok sıkıcı geçiyor. Fazla detay alınıyor filan. Yavaş ilerliyor biraz. Böyle yok savaş söyle olsa diplomatik yönden ekonomi tavan yapar halk çığır açar yeni çağa atlarız robotlar basar herkesi öldürür. falan filan tabi son verdiğim örnekler biraz uçuk oldu :D
Çizgi film değil çünkü kendileri, çocuklar için değil :)

Prenscan13

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
ana karakterler :D
ve en başından başlıyoruz
kirito (kirigaya kazuto)
asuna (yuuki asuna) japonlarda soyadları önce gelir
yui (ikisinin çocuğu ama oyundaki çünkü sistem yapmış ve ormanda buluyorlar)

Ranork

Lapis Toplayıcısı
Emektar Üye
En iyi cevaplar
0
Zaten anime izleyenlerin çoğu ya liseli yada orta okullu. Büyüklerde izliyor ama o kadar fazla değil.
Attack on titan, Tokyo Ghoul, Death Note gibi esaslı animeleri her yaştan izleyen var. SAOyu sırf mmorpg manyağı olduğum için meraktan izlemiştim.
Oyunlarla ilgili ama size biraz sıkıcı gelecek olan .hack//triology seriside var.

Prenscan13

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Bi kere Asuna mavili ._.
bende demiyorum morlu diye :D
yanlış anlama yani[DOUBLEPOST=1432569342,1432569276][/DOUBLEPOST]
Attack on titan, Tokyo Ghoul, Death Note gibi esaslı animeleri her yaştan izleyen var. SAOyu sırf mmorpg manyağı olduğum için meraktan izlemiştim.
Oyunlarla ilgili ama size biraz sıkıcı gelecek olan .hack//triology seriside var.
birkaç günde bu animenin manyağı olan ben :D
öğreneli 4 gün flan oldu :D