Sword Art Online - Sanalika... -Spoiler İçerir-

Marino

Marangoz
En iyi cevaplar
0
Linki görebilmek için üye olmanız gerekiyor. Giriş yap veya üye ol.

UYARIYORUM SPOİLER İÇERİR.

SSword Art Online... İçi boş animelerden biri daha,saçma fanboyları yüzünden heryerde gördüğümüz anime. Doğruyu söylemek gerekirse ilk sezonundan başlarda hoşlanmıştım. Sonuçta konusu farklı,işleniş güzel (gibi gözüküyor ilk başta) çizimler desen eyvallah.Ama anime ilerledikçe olay klişeleşiyor. Kirito tek başına takılan cool çocuk ayakları badboy tavırlar, sonradan gelen kawai bir kızla ilişkiler ve Ta Daaa! Asuna ve Kiritoya odaklı harika bir fanboy kitlesi. Zira bu fanbot kitlesi öyle çocukca davranıyor ki asuna 2-3 bölüm görünmesin mangakanın evini basmak için plan kuruyorlar :(. Mangaka da bu fanboy kitlesinin üstünden işi yürütüyor. Kirito tek atıyor asunayı kurtarıyor falan fistan ve kirito ilah.Tabi Mangakamız zeki insan hem ayranım dökülmesin hem reytingim düşmesin istiyor ve fanboyların dışında kalan kitle için alternatif karakterler çıkartıyor. Mesela 2. Sezon çıkan Yuuki'miz Kirito ya alternatifti onu yendi falan sonra noldu ? Öldü... Yeni çıkacak olan Ordinal Scale varya hani şu fragmanlarda falan gördüğünüz 14 dakikasının yayınlandığı. Yeşil saçlı eijii nin ortaya çıktığı kiritoya rakip olduğu falan. Heh boşuna ümitlenmeyin bende ümitlendim öyle ki ilk çıktığı hafta sinema çekimiyle iğrenç bir kalitede diyaloglardan hiçbir şey anlamadan izlemeye katlandım. Ve sonunda Kirito reis tek attı. Velhasıl kelam bu platformda öncü bir anime olarak kabul edildiğinden saygı duyulması gerek bir anime. Ama fazlası değil fanboy tavırlarına bürünmeye hiç gerek yok bence :(

Bu benim görüşüm beni yargılamadan önce objektif düşünmenizi tavsiye ediyorum.

Daha varda yeter bukadar :D

Son düzenleme:

Midoss

Bay Boş
En iyi cevaplar
1
Spo icin eyw kardesim

SM-G800H cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi