Sword Art Online Serveri Açmayı Planlıyorum. Detaylar İçeride !

mciltrot34

International Rias Fanclup President
En iyi cevaplar
1
Öncelikle bir alanda başlayacaksınız. O Alanda size bilgiler verilecek. Bilgileri okuduktan sonra bir bölgeye geçince elinize "Nerve Gear" gelecek. Taktığınız an SAO dünyasına gireceksiniz. Bu sao dünyasında 100 ayrı kat 100 ayrı kata her kata özel olmak üzere 1 boss ve çeşitli moblar bulunacak. Skill, party gibi sistemler bulunacak. Oyunun eventleri Drop Party Şeklinde Veya XP Boost şeklinde olacak. Level sistemi tabii ki Birazda olsa zorlu olacak. Çoğu şeyi menü ile yapmayı planlıyorum. Server bu şekilde açılırsa nasıl olur? Zevki çıkarmı? Yorumlarınızı bekliyorum.

DenizzChannel

Demir Madencisi
En iyi cevaplar
0
Okurken bana eskiden oynadığım bi oyunu hatırlattı Adventure Time :Quest mıydı neydi neyse o oyundaki gibi bir sistem olsa güzel olur bi harita vardı o haritada her gittiğin yerde bir boss oluyodu onlinede ilk kesen puan fln alıyoduı

Areilyn

-(˘▾˘-)
Ressam
En iyi cevaplar
0
Niye benim fikrim başkalarına da geliyor? :'(
(2 gün önce aklıma gelmişti :()

mciltrot34

En iyi cevaplar
1
Bu sistemde zor olucak. 100. kata ulaşmak yaklaşık 3-4 ay alabilir [Pro ve Stratejisi iyi oyuncular olursa]. Katlara gitmek için o katın boss'u öldürülmüş olması gerek. Yani biri o katın boss'unu öldürürse herkes diğer kata geçiş yapabilir.
Niye benim fikrim başkalarına da geliyor? :'(
(2 gün önce aklıma gelmişti :()
Bende bugün eklentisi görünce dedim gerçekten güzel 1-2 eklenti ilede muhteşem olur.

Areilyn

-(˘▾˘-)
Ressam
En iyi cevaplar
0
Bu sistemde zor olucak. 100. kata ulaşmak yaklaşık 3-4 ay alabilir [Pro ve Stratejisi iyi oyuncular olursa]. Katlara gitmek için o katın boss'u öldürülmüş olması gerek. Yani biri o katın boss'unu öldürürse herkes diğer kata geçiş yapabilir.

Bende bugün eklentisi görünce dedim gerçekten güzel 1-2 eklenti ilede muhteşem olur.
Yalnız burada güçlü bir donanım devreye girmeli. Yani burada 100 kat ve her katın değişik ve büyük yerlerinden bahsediyoruz. Birkaç blok koyup da "Al sana kat!" dersen olmaz (Diyeceğini sanmam da istersen de, ama bunun sonucu birkaç kırık kemik olabilir). Eğer güzel bir şey olursa olursa gelirim :) (Bu arada, şu an en gelişmiş SAO sunucusu bile en fazla 15 kat ve inan bana, katların o kadar geniş olduğu söylenemez. Bizzat kendim oynadım sunucuda)

mciltrot34

En iyi cevaplar
1
Yalnız burada güçlü bir donanım devreye girmeli. Yani burada 100 kat ve her katın değişik ve büyük yerlerinden bahsediyoruz. Birkaç blok koyup da "Al sana kat!" dersen olmaz (Diyeceğini sanmam da istersen de, ama bunun sonucu birkaç kırık kemik olabilir). Eğer güzel bir şey olursa olursa gelirim :) (Bu arada, şu an en gelişmiş SAO sunucusu bile en fazla 15 kat ve inan bana, katların o kadar geniş olduğu söylenemez. Bizzat kendim oynadım sunucuda)
16 GB Ram , E3 1225V2 Fransa lokasyon bir CentOs makinem var. Ona kurmayı düşünüyorum yeterli olur sanırım. Topu topu 10 bilemedik 5 plugin olur :)

Javatist395

Zombi Katili
En iyi cevaplar
0
Tüm SAO sistemlerini yazabilecek Java bilgisine sahip misin? Tüm Aincrad'ı inşaat edecek bir mimar ekibine veya yeteneğe sahip misin? Böyle büyük bir sunucuya büyük miktarda yatırım yapabilecek maddi imkana sahip misin? Böyle bir Anime üzerine kurulmuş sunucuyu doldurabilecek misin? Muhtemelen bu sorulardan en fazla 2 tanesine evet diyebilmişsindir, böyle bir projenin gerçekleştirilmesi çok zor hatta adam akıllı bir kadron yoksa imkansız.

mciltrot34

En iyi cevaplar
1
Tüm SAO sistemlerini yazabilecek Java bilgisine sahip misin? Tüm Aincrad'ı inşaat edecek bir mimar ekibine veya yeteneğe sahip misin? Böyle büyük bir sunucuya büyük miktarda yatırım yapabilecek maddi imkana sahip misin? Böyle bir Anime üzerine kurulmuş sunucuyu doldurabilecek misin? Muhtemelen bu sorulardan en fazla 2 tanesine evet diyebilmişsindir, böyle bir projenin gerçekleştirilmesi çok zor hatta adam akıllı bir kadron yoksa imkansız.
Bunların hepsini yapacacak ekibim var. Kendime güvenim var, türk olduğum için yapamayacağımı sanmayın.