Swye alim

nanocraft3

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
Arkadaşlar ben bukkit sw kurdum ama yanıma builde fln ne almak istiyom nası alcam söylermisiniz.
:D

Ataberk1880

Işık Taşı Madencisi
En iyi cevaplar
1
Bir permission plugini bulmalisin. Ben sana GroupManager i oneririm. Benim imzamda GroupManager ile ilgili bir Rehber Konu bulabilirsin. Grup acmak permleri yonetmek ve birilerini yetkili yapmayi bu konuda bulabilirsiniz.

nanocraft3

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
arkadaş senden bi ricam olacaktı ben bu dediklerini anlamadım sw'me gelip yardım etsen olurmu:soru:

Ataberk1880

Işık Taşı Madencisi
En iyi cevaplar
1
Ben su an kendi bilgisayarimda degilim ve 3 hafta daha olmayacagim yani sana simdi yardim edemem. Ama nereyi anlamadigini soylersen sana anlatabilirim.(Tam olarak nereyi anlamadigini soyle yani genel ifadeler kullanma :) Sonra cevaplayasim gelmiyor.)

nanocraft3

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
ben sw'mde //set block ismi diyo ya ben block ismi yazıyom ama //set block ismi diyor tekrar

Ataberk1880

Işık Taşı Madencisi
En iyi cevaplar
1
Bu WorldEdit pluginidir. //set komutundan sonra blogun ismini yazabilecegin gibi blogun id sini de yazabilirsin ama ben blogun ismini yazacagim diyorsan bu isim Ingilizce yazilmali. Ve senin sorununa gelelim:
//set toprak yaziyorsan Ingilizce yazmalisin.
//set dirt yaziyorsan sana <sayi> adet block degistirildi diyecektir. Eger bunu demiyorsan bunun yerine bir hata yazisi gorursun eger hata veriyorsa bu hatayi bana gostermen gerekiyor.

nanocraft3

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
ata benim 3 yeni
sorum var wg nası yapılır
Jail pluginini nasıl kullanırım
Birde mimar fln nasıl eklerim sw'me

Ataberk1880

Işık Taşı Madencisi
En iyi cevaplar
1
1./rg define alanismi. Bu alani sadece wg ler flagleri imzamdaki konuda bulabilirsin.
2.Jail plugininide o konuda anlatmistim ama senin icin kopyalayayim:
  • Jail
Plugin herkesin bildigi gibi oyunculari hapse atmak icin yazilmistir. Kullanimi cok basit ve kullanisli.
  • Ilk asama:
Ilk asama /jailcreate [hapishane_ismi] komutu ile baslar. Bu komutu girdikten sonra elinize bir tahta kilic verilir. Siz bu tahta kilici kullanarak insaa ettiginiz hapishanenin hacmini* belirlersiniz.
* Yapinin en-boy degerlerini goz onunde bulundurdugunuz gibi yuksekligi de goz onunde bulundurun yani yapiyi 3B bir hacmin icine alin.
NOT: Hapishaneyi isaretlerken her kenara ve yukseklige birkac block daha ekleyerek isaretleyin.
  • Ikinci asama:
Isaretleme bittikten sonra sira hapihanenin icine isinlanacaginiz yeri secmeye geldi. Bunu hapishanenin icerisindeki herhangi bir yere koyabilirsiniz sadece bir hucrenin icine koymayin. Isinlanmayi sectikten sonra sizden bir de hapishanenin yakinindaki herhangi bir yere isinlanma isaretlemenizi isteyecektir. Bu suresi biten suclunun hapishaneden ciktiktan sonra gelecegi ilk yerdir.

Ve hapihane tamamlanmistir. Simdi sira Hapishanenin icine Hucre yapmaya geldi:
  • Hucreler:
  • Ilk asama:
/jailcreatecells [Hapishane_ismi] ile hucre yapimina baslayabilirisiniz. Ilk orarak sizden hucrenin icinde bir yere isinlanma noktasi koymanizi soyleyecektir. Bu isinlanma noktasi hapse atilan oyuncunun hucreye isinlanacagi yerdir.
  • Ikinci asama:
Bu asamada sizden bir veya daha fazla tabela secmenizi soyleyecektir. Bu tabelalarda oyuncun ne kadar sure icerde kalacagi ve neden hapse atildigin gosterir. Bu yuzden hem hucrenin icine hem de hucrenin disina birtane koyabilirsiniz. Tabelalari sectikten sonra tabela olmayan bir bloga tiklayin.
  • Ucuncu asama:
Bu asamada sizden bir sandik secmenizi isteyecek isterseniz bu kisimi gecebilirisniz. Sandiga hapse giren oyuncunun esyalari konur. Config den ayarlamalarini anlatacagim. Ve hucrenize vereceginiz ismi chat kismina hicbir komut kullanmadan yazin ve gonderin. Adi otomatik olarak konacaktir ve otomatik olarak diger bir hucre olusturma asamasina gecer yani yeni bir hucre daha isaretlemek istiyorsaniz yine ilk asamandan baslayarak devam edin eger bitirmek istiyorsaniz /jailstop komutunu girin.
  • Bir oyuncuyu hapse atmak:
Komut: /jail [oyuncu] <time> j:<hapishane_ismi> c:<Hucre_ismi> r:"Sebebi"

<time> = doldurulamaz ise /unjail komutu girilene kadar oyuncu hapiste kalir.
j:<> = Doldurulmazsa en yakin hapishaneye atar.*
c:<> = Doldurulmazsa oyuncuyu hucre atmaz hapishane avlusuna yollar.
r:"" = Doldurulmazsa sebebi tabelada gozukmez.**

*Yeni versiyonlarinda sanirim bu ozellik cikarildi.
**Eger sebebi birden fazla sozcuk iceriyorsa bunu (") isareti kullanarak yazmalisiniz eger tek kelimelik kisabir sebeb ise bu isareti kullanmaniza gerek yok.
  • Komutlar:
/unjail [oyuncu] : Bir oyuncuyu hapisten cikarmak
/jailcheck [oyuncu] : Oyuncunun durumunu sorgular.
/jailclear : Tum mahkumlari serbest birakir.
/jailclearforce : Tum mahkumlarin suc kayitlarini siler.
/jailcreatewe : WE kullanarak hapishane secmek.
/jaildeletecell [hapishane_ismi] (hucre_ismi) : Beilrtilen hucreyi siler.
/jaildeletecells [hapishane] : Hapishanedeki tum hucreleri siler.
/jaildelete [hapishane] : Hapishaneyi siler.
/jaillist : hapishaneleri listeler.
/jailmute [oyuncu] : oyuncuyu sessiz moda sokar.
/jailpay [miktar] [oyuncu] = Suclunun kefaletini odemek. Eger suclu sizseniz kendi kefaletinizi odersiniz. Eger komutu hicbir parametre ile kullanmaszaniz size tam olarak ozgur kalmak icin ne kadar odemeniz gerektiginizi soyleyecektir.
/jailtelein [hapishane] : hapishanenin icine isinlar.
/jailtransferall [eski] [yeni] : Mahkumlari eskiden yeniye transfer eder.
/jailtransfer [mahkum] [hapishane]
/jailrecord [oyuncu] : Oyuncunun suc kaydina bakarsin.
  • Yetkiler:
Oyunculara su yetkileri vermeniz gerekmektedir:
jail.usercmd.jailstick
jail.usercmd.jailstatus
jail.usercmd.jailpay
jail.usercmd.jailvote
jail.usercmd.jailvote.player
jail.usercmd.jailvote.immune

Yada direk sunu:
jail.usercmd.*
3.Bunu da o konumda anlatmistim: birini bir gruba atmak icin: /manuadd isim grup

Bence sen benim konuma bir bak bir cok bilgi bulabilirsin. Yarari olursa lutfen bir begeniyi cok gorme.

nanocraft3

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
bendeki jail pulugini sendekiyle aynı değil galiba bende jail komutları başka çünkü