TrashPlays
Demir Madencisi
- En iyi cevaplar
- 0
Bende Yardım Etmiyom Sanki
Bu Arada daha cok duzenlem yapıcaz
bu daha baslangıc
Daha başlangıçta olduğumuz için çok fazla hatamız olabilir. Onları sizlerin yorumlarıyla gidereceğiz.@ZorinTR Sanki Cam biraz kötü durmus gibi geldi bana onun üstüne farklı dekorlar ekleseniz olmazmıydı.?
Kıza söz verdim oğlum Metin2 kasacağız diye gelemem .s .sCamları Kırıyorum ![DOUBLEPOST=1404654205,1404654172][/DOUBLEPOST]@ZorinTR Gelde Yapalım Mapi![]()
Şu hayatta en güldüğüm insan modeli, laf sokmayı çalışan insanlardır.bir şeye benziyorsa söyleyinde bende anlayim yaw merak ettim ;/
Özelliklede yarışmada hile yaptıgı ve bunu bizim bir takım arkadaşımızın farkedip admine söylediği sonrada o kişinin bizim yapılarımıza kötü vb. yorumlar atanlara gülüyorumŞu hayatta en güldüğüm insan modeli, laf sokmayı çalışan insanlardır.
Ben Sadece Mesajınızı Duzenlemenizi İstiyorum, Tartışma Çıkmasın Konu Kapansın.Yazım Hataları Olması Normal Bişeydir !
"Hatasız Kul Olmaz" Diye bi söz Vardır Bilirmisin !
Edit 1 : Zaten Yazmışım Nötrsünüz diye Yazsa bile bir şey farketmiyo !
Ortada Tartışma Çıkarcak Bi Yazı Yok Sadece Bizim için Eleştrilerinin Önemsiz Olduğunu Belirtmiş bulunuyorum !Ben Sadece Mesajınızı Duzenlemenizi İstiyorum, Tartışma Çıkmasın Konu Kapansın.
Ortada Tartışma Çıkarcak Bi Yazı Yok Sadece Bizim için Eleştrilerinin Önemsiz Olduğunu Belirtmiş bulunuyorum !