Sxyen ile Şu Anda Hazırladığımız Mini Hub Server Spawn (Spoiler)

Zorinkun

Blaze Yokedici
En iyi cevaplar
4

@ZorinTR Sanki Cam biraz kötü durmus gibi geldi bana onun üstüne farklı dekorlar ekleseniz olmazmıydı.?
Daha başlangıçta olduğumuz için çok fazla hatamız olabilir. Onları sizlerin yorumlarıyla gidereceğiz.
[DOUBLEPOST=1404655112,1404654851][/DOUBLEPOST]
Camları Kırıyorum ![DOUBLEPOST=1404654205,1404654172][/DOUBLEPOST]@ZorinTR Gelde Yapalım Mapi :D
Kıza söz verdim oğlum Metin2 kasacağız diye gelemem .s .s

Zorinkun

Blaze Yokedici
En iyi cevaplar
4
Şu hayatta nefret ettiğim insan modeli; başkasının konusunda tartışma çıkaran insanlar. Eğer tartışma için geldiyseniz, GTFO.

TrashPlays

Demir Madencisi
En iyi cevaplar
0
Şu hayatta en güldüğüm insan modeli, laf sokmayı çalışan insanlardır.
Özelliklede yarışmada hile yaptıgı ve bunu bizim bir takım arkadaşımızın farkedip admine söylediği sonrada o kişinin bizim yapılarımıza kötü vb. yorumlar atanlara gülüyorum :) Ve Ekstradan Arkadaşımıza Skypetanda küfürediyor terbiyesiz.

Mello01

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Blok seçimlerinin çok daha iyi olacağını düşünüyorum. O cam hiç olmamış. Ağaçlar kötü, kendiniz yapmalısınız. Portalların olacağı yerler kötü. Dekarasyon yok, dekarasyon varsa ki bence yok onlarda kötü.

Moderatör tarafından düzenlendi:

Zorinkun

Blaze Yokedici
En iyi cevaplar
4
Daha başlangıç aşamasındayız. Bir kaç kişinin eleştirisini göz önüne bulundurarak bir kaç sorunu düzelttik. Ayrıca o gördüğünüz yuvarlakımsı şeyler portal yeri değil benden habersiz yapmışlar onları sileceğiz. Portal yerlerini başka bir yere yapacağız. Camları kaldırdık, şimdi ağaçları sileceğiz ve kendimiz yapacağız. Ayrıntılar arttırılacak.