ElfonseReyiz
Demir Madencisi
- En iyi cevaplar
- 0
Link calisiyormu telefondan deniyorum
EvetHelallllll Olsun şu parakas ve menü pluginlerini her yerde aradım ama küçük bir sorum olacak o linkleri configten ayarlayabiliriz değilmi menü yü ??
Samsung Galaxy Note3 ten gönderildi.
Eleştirilere açığım demedim iyi günler.Multiverse-Core yok Multiverse-Portals var (Multiverse-Portals gereksiz faction için)
Otomatik mesaj plugini yok (ScheduledAnnouncer ekle bence)
AutoRank'ın ismi Essentails diye değiştirilmiş telif hakkı alabilirsin.
PlotMe yok + Multiverse-Core eklemeden PlotMe ekleme çünkü tam çalışması için gerekli.
GroupManagerda olmayan pluginlerin permleri var
GroupManager users ayarlanmamış.1 kişi ekli görünüş açısından kötü
AuthMe "welcome" ile Essentials "motd" aynı işlevde kullanılmış
Jobs plugini gereksiz Essentials işlevini yapıyor
Çalışıyor.[DOUBLEPOST=1401367267,1401367179][/DOUBLEPOST]Link calisiyormu telefondan deniyorum
Ben rank derken , autorank plugininden bahsettimHiç plugin yazmayıp plugin düzenleyenlere "Plugin Editor" veya "Plugin Developer" denir bizim türkçemizde "düzenleyici" olarak geçmektedir. "Plugin" ekide gereksiz, ginede anlaşılıyor isteyenler "Eklenti Düzenleyici" deyebilir.
Ve diğer söylediklerinden hiçbir şey anlamadım, ancak sen bunları bilmiyormuşsun, eğer bir pluginer olacaksan ilk önce kavramları öğren.(Pluginer diye bir kavram yok ama herkes öyle diyiyor)
Eleştirilere açık değilsen neden bu işi yapıyorsun ?Evet
Eleştirilere açığım demedim iyi günler.
Çalışıyor.[DOUBLEPOST=1401367267,1401367179][/DOUBLEPOST]
Ben rank derken , autorank plugininden bahsettimAzcık mantık.
Sadece insanlara yardımcı olmak için. Bi sen anlamadın merak etme B)Eleştirilere açık değilsen neden bu işi yapıyorsun ?
Dediğin cümleden kimse bir şey anlamadı haberin olsun
Insanlara böyle gidersen bir yardımın olmaz merak etme alacak çok yolun varSadece insanlara yardımcı olmak için. Bi sen anlamadın merak etme B)
Ben sen boş mesajlarınla post kas diye açmadım bu konuyu. Lütfen mesaj atma. Ben sadece paylaştım eleştirilere açık değilim.[DOUBLEPOST=1401455631,1401455589][/DOUBLEPOST]Insanlara böyle gidersen bir yardımın olmaz merak etme alacak çok yolun var
Eyv.