Ŧ£Λɱ£הƊ kapılarını açıyor !

Tenekesaurus

Obsidyen Madencisi
En iyi cevaplar
0
aktif olmayanları atıyoruz. Bize neden mi katılsınlar ? yoldaşlar arıyoruz. bizimle beraber bu team ı geliştirecek.

Bak süper anlaşıyoruz :)

Diğer soruma gelelim.
2) Sohbet ve muhabbete erişimi olmayan asosyal arkadaşlar harici hangi kitleye hitap ediyorsunuz ?

Ben çizerim mesela, sizde bilgi paylaşabileceğim çizerler ya da beraber işbirliği yapabileceğim yazılımcılar var mı ?

Yanlış anlama iyi bir grup olmanız ve kaliteli insanları grubunuza katılmaya teşvik etmeniz için biraz profesyonellik gerekiyor. Sizinki "kaleye mum diksin." muhabbeti. Çok ileri gideceğinizi sanmayın.

AtomyTR

yerli webtoon & manga destekçisi
Grafiker
Emekli
En iyi cevaplar
19
Gereksiz konuyu kirleten arkadaşlara sesleniyorum şu an kendilerini biliyorlar.Biri önemli konunuza gelip abuk subuk şeyler yazsa ne hissedersiniz ? Kötü hissedersiniz tabi.Bence arkadaştan özür dileyin.Adamlık yapın.

KaanGunlu

Işık Taşı Madencisi
En iyi cevaplar
0
1) Konuşmayı duysak süper olurmuş. Konuşma olduğunu yeni fark ettim.
2) Sohbet ve muhabbete erişimi olmayan asosyal arkadaşlar harici hangi kitleye hitap ediyorsunuz ?
3) İsminizi şekül yapınca ne değişti ?
4) Kim neden size katılsın ?
1- Sana ne teneke kafa
2- sana ne teneke baş
3- sana ne teneke yüz
4- sana ne teneke sıfat
5- sana ne teneke suret

oly be 5 değişik cevap verdim.

FoxExtended

Sudan Çıkmış
En iyi cevaplar
0
Gereksiz konuyu kirleten arkadaşlara sesleniyorum şu an kendilerini biliyorlar.Biri önemli konunuza gelip abuk subuk şeyler yazsa ne hissedersiniz ? Kötü hissedersiniz tabi.Bence arkadaştan özür dileyin.Adamlık yapın.
yo ben üzülmem aksine sevilirim konuma mesaj geldi diye