cCSeanPoulCc
Zombi Katili
- En iyi cevaplar
- 0
Herkese merhaba arkadaşlar, forumda bu konuyu 2. defa oluşturuyorum. Eski konumu NEDENSİZ, ANLAMSIZ bir şekilde kaldırıldı. İşin garip tarafı olan kısım ise uyarı verilmedi ve konuyla alakalı attığım mesajada cevap verilmedi. Siz yetkililere soruyorum, amacınız nedir, ne düşünüyorsunuz ?
Bu konuyu kafasına göre kaldırılan yetkililerin bulunması ve de görevlerinden alınmasını ve yatta uyarı almasını arz ediyorum.
(Konu tamamiyle Forum kurallarına uygundu)
Konumuza geçelim;
Biliyorsunuz ki bu aralar Minecraft Sunucularına gelen saldırılar arttı. Gerek olsun Bot, gerek olsun DDOS.
TMSB Amacı ?
Kuracağımız grupta bu saldırılara karşı beraber göğüs germek.
Nasıl mı ?
Forumda saldırı yapan Sunucunun gerekli kanıtları ile şikayet konusu açmak, genel kitleye sunmak.
TMSB Yararları ?
Grup üyeleri ile sürekli iletişim, plugin yardımları. (Whatsapp Grubu)
Örneğin;
Sunucunuzu kapatıcaksınız ama oyuncularınız boşa gidicek, bizim grubumuzda oyuncular boşa gitmiyor !
Nasıl mı;
Gruptaki sunucu sahipleri ile konu paylaşılıp en az online olan Sunucuya gönderimi saplanıcaktır.
İlerleyen günlerde internet sitesi kurulucak ve üzerinden ücretsiz reklamları verilicek sunucuların.
TMSB Nasıl Katılırım ?
Herhangibi bir yaş kriteri olmaksızın, ücret talep edilmemeksizin katılabilirsiniz.
Nasıl mı;
Konunun altına yorum olarak "Katılmak İstiyorum" yazmanız yeterli.
Bunun ile birlikte özel mesaj yolu ile iletişime geçer iseniz çok daha iyi olur.
Yorum atıp destek olan herkese teşekkürlerimi sunuyorum
DESTEK OLMAK İÇİN YORUM YAPMAYI UNUTMAYINIZ
"SAYGI DEĞER" FORUM YETKİLİLERİ, KONUYU KALDIRMADAN ÖNCE KALDIRMA NEDENİNİZİ YAZINIZ
Bu konuyu kafasına göre kaldırılan yetkililerin bulunması ve de görevlerinden alınmasını ve yatta uyarı almasını arz ediyorum.
(Konu tamamiyle Forum kurallarına uygundu)
Konumuza geçelim;
Biliyorsunuz ki bu aralar Minecraft Sunucularına gelen saldırılar arttı. Gerek olsun Bot, gerek olsun DDOS.
TMSB Amacı ?
Kuracağımız grupta bu saldırılara karşı beraber göğüs germek.
Nasıl mı ?
Forumda saldırı yapan Sunucunun gerekli kanıtları ile şikayet konusu açmak, genel kitleye sunmak.
TMSB Yararları ?
Grup üyeleri ile sürekli iletişim, plugin yardımları. (Whatsapp Grubu)
Örneğin;
Sunucunuzu kapatıcaksınız ama oyuncularınız boşa gidicek, bizim grubumuzda oyuncular boşa gitmiyor !
Nasıl mı;
Gruptaki sunucu sahipleri ile konu paylaşılıp en az online olan Sunucuya gönderimi saplanıcaktır.
İlerleyen günlerde internet sitesi kurulucak ve üzerinden ücretsiz reklamları verilicek sunucuların.
TMSB Nasıl Katılırım ?
Herhangibi bir yaş kriteri olmaksızın, ücret talep edilmemeksizin katılabilirsiniz.
Nasıl mı;
Konunun altına yorum olarak "Katılmak İstiyorum" yazmanız yeterli.
Bunun ile birlikte özel mesaj yolu ile iletişime geçer iseniz çok daha iyi olur.
Yorum atıp destek olan herkese teşekkürlerimi sunuyorum
DESTEK OLMAK İÇİN YORUM YAPMAYI UNUTMAYINIZ
"SAYGI DEĞER" FORUM YETKİLİLERİ, KONUYU KALDIRMADAN ÖNCE KALDIRMA NEDENİNİZİ YAZINIZ