(T)ürkiye (M)inecraft (S)unucuları (B)irliği

TMSB

• Kurulmalı, mantıklı

• Kurulmamalı, mantıksız

• Kurulsada olur, kurulmasada olur

Sonuçlar yalnızca oylamadan sonra görülebilir.

cCSeanPoulCc

Zombi Katili
En iyi cevaplar
0
Herkese merhaba arkadaşlar, forumda bu konuyu 2. defa oluşturuyorum. Eski konumu NEDENSİZ, ANLAMSIZ bir şekilde kaldırıldı. İşin garip tarafı olan kısım ise uyarı verilmedi ve konuyla alakalı attığım mesajada cevap verilmedi. Siz yetkililere soruyorum, amacınız nedir, ne düşünüyorsunuz ?
Bu konuyu kafasına göre kaldırılan yetkililerin bulunması ve de görevlerinden alınmasını ve yatta uyarı almasını arz ediyorum.
(Konu tamamiyle Forum kurallarına uygundu)

Konumuza geçelim;
Biliyorsunuz ki bu aralar Minecraft Sunucularına gelen saldırılar arttı. Gerek olsun Bot, gerek olsun DDOS.

TMSB Amacı ?
Kuracağımız grupta bu saldırılara karşı beraber göğüs germek.

Nasıl mı ?
Forumda saldırı yapan Sunucunun gerekli kanıtları ile şikayet konusu açmak, genel kitleye sunmak.

TMSB Yararları ?
Grup üyeleri ile sürekli iletişim, plugin yardımları. (Whatsapp Grubu)
Örneğin;
Sunucunuzu kapatıcaksınız ama oyuncularınız boşa gidicek, bizim grubumuzda oyuncular boşa gitmiyor !

Nasıl mı;
Gruptaki sunucu sahipleri ile konu paylaşılıp en az online olan Sunucuya gönderimi saplanıcaktır.

İlerleyen günlerde internet sitesi kurulucak ve üzerinden ücretsiz reklamları verilicek sunucuların.

TMSB Nasıl Katılırım ?
Herhangibi bir yaş kriteri olmaksızın, ücret talep edilmemeksizin katılabilirsiniz.
Nasıl mı;
Konunun altına yorum olarak "Katılmak İstiyorum" yazmanız yeterli.
Bunun ile birlikte özel mesaj yolu ile iletişime geçer iseniz çok daha iyi olur.

Yorum atıp destek olan herkese teşekkürlerimi sunuyorum

DESTEK OLMAK İÇİN YORUM YAPMAYI UNUTMAYINIZ

"SAYGI DEĞER" FORUM YETKİLİLERİ, KONUYU KALDIRMADAN ÖNCE KALDIRMA NEDENİNİZİ YAZINIZ

bgencacat

Lapis Toplayıcısı
En iyi cevaplar
0
Bunu SonOyuncu çatısı altında diğer sunucu sahiplerine destek olmak amacıyla ben düşünmüştüm. Sunuculara belirlenmiş konularda düzenleme yetkisi olan bir kuruluş iyi olurdu. En azından belli kriterleri karşılamayan sunucular birliğe katılamaz.

Fakat nedense sonra onu da unuttum tabi milyon dolarlık projelerimi unuttuğum gibi.

cCSeanPoulCc

Zombi Katili
En iyi cevaplar
0
Bunu SonOyuncu çatısı altında diğer sunucu sahiplerine destek olmak amacıyla ben düşünmüştüm. Sunuculara belirlenmiş konularda düzenleme yetkisi olan bir kuruluş iyi olurdu. En azından belli kriterleri karşılamayan sunucular birliğe katılamaz.

Fakat nedense sonra onu da unuttum tabi milyon dolarlık projelerimi unuttuğum gibi.
Bunu özel mesaj yolundan soruyoruz ama amacımız herkese yardımcı olmak destek olmak.

Sizleride aramızda görmek isteriz :)

bgencacat

Lapis Toplayıcısı
En iyi cevaplar
0
Bunu özel mesaj yolundan soruyoruz ama amacımız herkese yardımcı olmak destek olmak.

Sizleride aramızda görmek isteriz :)
Bu herkese olmaz işte. Çünkü yeni lapisli fekşın açan da dahil olacak birliğe, yıllarını buna harcamış sunucular da. Bir ciddiyeti, girmek için bir çabası olması gerek sunucu yöneticilerinin. Giren çıkanın haddi hesabı olmazsa birlik yıpranır, yorulur.

cCSeanPoulCc

Zombi Katili
En iyi cevaplar
0
Bu herkese olmaz işte. Çünkü yeni lapisli fekşın açan da dahil olacak birliğe, yıllarını buna harcamış sunucular da. Bir ciddiyeti, girmek için bir çabası olması gerek sunucu yöneticilerinin. Giren çıkanın haddi hesabı olmazsa birlik yıpranır, yorulur.
Zamanla her şeyin çözümüne varacağız, şu anki katılımlar grubun Patenti içindir. Her şey yerli yerine elbette oturacaktır.

Yinede fikirleriniz bizim için önemli ve değerli.

Teşekkürler
EDİT;
Ki dediğim gibi, uyarı verilmedi konu başka yere taşınmadı direkt silindi.

seco7241

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Çok güzel olur. Biz de destek veriyoruz. Ve şuanda forum yetkililerinin vereceği cevabı merak ediyorum açıkçası. Uyarı atmadan konu mu kapatılır?

Elfen

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Önceki konuda'da yazdığınız gibi saldırıda bulunan tarafa ceza olarak siz'de saldırı yapacak'mısınız ?

cCSeanPoulCc

Zombi Katili
En iyi cevaplar
0
Önceki konuda'da yazdığınız gibi saldırıda bulunan tarafa ceza olarak siz'de saldırı yapacak'mısınız ?
Ceza mı ? Ceza vermek bizim işimiz değil.

Ki böyle bir şey yazdıysak bile konunun kapanma sebebi bu olamaz.

Bu bölümde düpe düz saldırı yapmam lazım yazan başka bir konu var.

Saldırıların gereğini gruptaki üyeler ile konuşup genel bir karar veriyoruz.

Elfen

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Ceza mı ? Ceza vermek bizim işimiz değil.

Ki böyle bir şey yazdıysak bile konunun kapanma sebebi bu olamaz.

Bu bölümde düpe düz saldırı yapmam lazım yazan başka bir konu var.

Saldırıların gereğini gruptaki üyeler ile konuşup genel bir karar veriyoruz.
Eğer sen gelip kendini adaletin elçileri adı altında tanıtıp sunuculara zarar vermeye kalkışıp üstüne forum'da bunun için destek toplamaya çalışırsan konun kapatılır. Kuralları okumamış bir insan bile bunun yanlış bir şey olduğunu kavrayabilme yetisine sahip diye düşünüyorum.

12- Kışkırtmak, Huzursuzluk çıkartmak, Provoke Etmek, Ayaklanma Başlatmak
  1. Herhangi bir şekilde diğer üyeleri kışkırtacak, huzursuzluk çıkaracak, tartışma yaratacak mesajlar göndermeyin. Benzer şekilde forum içerisinde örgütlenip, uygunsuz eylemler yapmaya çalışmakta forum huzurunu kaçıracağından, bu tür eylemler yasaktır. Forum üyelerini veya forum üyesi olmayan kişileri tehdit etmek, kişilere şantaj yapmak yasaktır. Ek olarak bir üyeyi/grubu hedef alan mesajlar, görseller paylaşmak yasaktır.

İnsan kuracağı örgütün asıl amacını nasıl olur'da kabul etmez ? Neyse ki bu tarz bir konu açacak kişinin ilerleyen zamanlar'da söylediklerini itiraz edebileceğini tahmin ettim ve ekran görüntüsü almıştım.