Tüm oyuncuları görmek için taba bastığımde NPC lerinde iaimler gözüküyorResim Paylaşırsan Sevinirim !
Allah'a şükür hack kullanacak kadar düşmedim 2.de citizensHack Kullanıyomusun Kullandığın Pluginin Adı
Hack ile alakası yok. Bilmiyorsanız yorumlamayınız.Hack Kullanıyomusun Kullandığın Pluginin Adı
Sorun hakkında bilgin olduğunu düşünmüyorum bilen birilerin çözümleri tercihim teşekkür ederim yinedeCitizens Doğru Sürüm Olduğundan Emin misin ?
Sağolun en kısa zamanda denicem iyi forumlar.Citizens'in config dosyasında tab'le ilgili bir ayar vardı. Onu false yapınız.
merhabalar o ayarı false yaptım fakat bu sefer isimler hiç listeden gitmiyor true yapınca da gelip gidiyor bir türlü çözemedim.Citizens'in config dosyasında tab'le ilgili bir ayar vardı. Onu false yapınız.
tamamdır çok sağol birde şöyle sorum olacak npcye opler dışında tıklayamıyorlar hangi permissions lazım biliyormusunKoyduğunuz npcyi seçip '/npc rename &7' şunu yazın.
burdan bakabilirsin:tamamdır çok sağol birde şöyle sorum olacak npcye opler dışında tıklayamıyorlar hangi permissions lazım biliyormusun