Tab'a basınca isimlerin renkli gözükme sorunu

LoaderSensei

Demir Madencisi
En iyi cevaplar
0
Tab'a bastığım da sadece op olanların renkli olması için ne yapmalıyım?
Yani; Benim ismm renkli diğerleri renksiz düz sade olmalı;

Thraud

Bazen ölmek de umuttur.
En iyi cevaplar
0
Öyle bir şey yapmanın imkanı ve mantığı yok. Zaten üyelerin isminin rengi ne ise o çıkar. Mesela; Gri. 30 oyuncunun 25'i üye olsa 25 tane gri isim yani standart renk olur. Yetkililerin adı renkli olduğu için onların isminin rengi de tab'a renkli yansır.

LoaderSensei

Demir Madencisi
En iyi cevaplar
0
Öyle bir şey yapmanın imkanı ve mantığı yok. Zaten üyelerin isminin rengi ne ise o çıkar. Mesela; Gri. 30 oyuncunun 25'i üye olsa 25 tane gri isim yani standart renk olur. Yetkililerin adı renkli olduğu için onların isminin rengi de tab'a renkli yansır.
Diğer sunucularda oluyor ama?

EgeN7

Demir Madencisi
En iyi cevaplar
0
plugins\Essentials\config.yml
change-playerlist: true gözüküyordur, bunu false yapman gerekiyor.
Ek olarak, kime hangi renk verileceğini belirlemek için ColoredTablist öneririm. Sunucuya herhangi bir ağırlık yapmaz. Config dosyasını da indirdiğinde zaten açıkça görülecek. Oradaki grupları sunucunda olan gruplara göre değiştirirsin, renklere de istediğini yazarsın.

ColoredTablist:
Linki görebilmek için üye olmanız gerekiyor. Giriş yap veya üye ol.

ColoredTablist plugininin hazır config dosyası:
Linki görebilmek için üye olmanız gerekiyor. Giriş yap veya üye ol.

Son düzenleme:

PandaPvv

Taş Madencisi
En iyi cevaplar
0
group manager kullaniyorsan essentialstabcolor plugin pex kullaniyorsa pextabcolors pluginleeinin config dosyasindan ayarlarsin bu kadar basit
yuklu deilse yukle

SteveStifler

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
İmkansız diye bir şey yoktur ve arkadaşın istediği şey gayet mantıklıdır. 1 tane if else kod bloğu yazsa çözülecek bir problem, bilgin yoksa neden yazıyorsun?

Thraud

Bazen ölmek de umuttur.
En iyi cevaplar
0
İmkansız diye bir şey yoktur ve arkadaşın istediği şey gayet mantıklıdır. 1 tane if else kod bloğu yazsa çözülecek bir problem, bilgin yoksa neden yazıyorsun?
İmkansız değil " imkanı ve mantığı " yoktur yazıyor orada. Mantıksız bir şeyi yapmanın imkanı var mıdır?

EgeN7

Demir Madencisi
En iyi cevaplar
0
İmkansız değil " imkanı ve mantığı " yoktur yazıyor orada. Mantıksız bir şeyi yapmanın imkanı var mıdır?

Araya girmek istemem fakat "imkanı yok" ve "imkansız" ne kadar farklı? Mantığı ve imkanı olmadığını söylemeniz yanlış olmuş bence. İşlem gayet basit, birkaç yolla da yapılabilir.

Thraud

Bazen ölmek de umuttur.
En iyi cevaplar
0
Araya girmek istemem fakat "imkanı yok" ve "imkansız" ne kadar farklı? Mantığı ve imkanı olmadığını söylemeniz yanlış olmuş bence. İşlem gayet basit, birkaç yolla da yapılabilir.
Hocam bakın şimdi yine anlamadınız diyorum ki "imkanı ve mantığı yok" orada bir ekleme yapılmış "mantığı" ' nın yanına "imkanı" eklenmiş. Yani şair burada şunu anlatmak istemiş ; Mantıksız olduğu için imkanı yoktur.

EgeN7

Demir Madencisi
En iyi cevaplar
0
Hocam bakın şimdi yine anlamadınız diyorum ki "imkanı ve mantığı yok" orada bir ekleme yapılmış "mantığı" ' nın yanına "imkanı" eklenmiş. Yani şair burada şunu anlatmak istemiş ; Mantıksız olduğu için imkanı yoktur.

Yine anlamadınız derken? Sizle tartışan ben değildim, sadece konu sapmaya başladığı için ayrıca "imkanı ve mantığı" olmayan kısıma takıldığımdan dolayı yazdım. İmkanı ve mantığı yok dediğinizde "imkanı yok" "mantığı yok" şeklinde iki anlam ortaya çıkıyor. Mantıksız olduğu için imkanı yoktur diye bir anlam siz bu amaçla yazdığınızdan dolayı size anlaşılır geliyor fakat bu anlam bize bunu vermiyor.

Yapılacak şey mantıksız değil, Essentials üzerinden bir satırlık bir olay, üstüne eklentiyle de düzeltilebilir. Yanlış anlamayın lütfen. Tartışma uzamasın, yanlışım varsa tekrar belirtebilirsiniz önemli değil.