Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Tabdakilere "[K] efeygt01" gibi prefixler eklemek?
Arkadaşlar NameTagEdit pluginini denedim, bütün yetkileri verdim olmadı mesaj yazdıktan sonra siliniyor.
Ancak sTablist pluginini kullanıncada hiçbir şey olmadı yada ben yapamadım. Skript ile denedim olmadı.
Bana güzel bir plugin lazım!
Başka bir plugin kullanmana gerek yok. NameTagEdit bu işlevi sağlayan kaliteli bir eklenti. Senin bu eklentiyle sorun yaşamandaki sebep diğer eklentiler ya da ayarlar. Oyuncuların prefix'lerini değiştiren başka pluginleri ve tab ile ilgili diğer pluginleri denetle.
Başka bir plugin kullanmana gerek yok. NameTagEdit bu işlevi sağlayan kaliteli bir eklenti. Senin bu eklentiyle sorun yaşamandaki sebep diğer eklentiler ya da ayarlar. Oyuncuların prefix'lerini değiştiren başka pluginleri ve tab ile ilgili diğer pluginleri denetle.
Siz de bize katılın!
392 bin üye ile şüphesiz Türkiye'nin en büyük oyuncu forumuyuz; foruma kaydolarak Minecraft, GTA, CS: GO, LoL, PUBG ve diğer tüm oyunlar hakkında soru sorabilir, bilgi alabilir ve paylaşım yapabilirsiniz. Kaydolmak için tıklayın.
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.