Tabela Kirma

al1mert

Obsidyen Madencisi
En iyi cevaplar
0
:S buda sorumu.neyse,private yüklemişsindir kıramıyosundur.tabela,sandığın filan üstünde demi? yada kapının ocağın filan.
/op yap kendini kırarsın ama chatte gözükür.
gözükmemesini istiyosan config'den ayarla.

bu arada daha sen bunları bilmiyosan nasıl serverlere mod rehber olmayı düşünüyorsun?
hevesinizi kırmak istemem ama,önüne gelen server açıyor mod olmak istiyor.
yok efendim 2-3 yıl oynadım diyipte serveri kapadım nasıl yine açcam(!) diye soru soranlar var.
gidin factions serverlerde biraz tecrübe kazanın.forumda takılmayla olmaz bu işler.biraz tecrübe kazanmanız lazım.
ben serverimi açana kadar 1 ay uğraşmıştım çok kolay şeylerden bi türlü açamıyordum.sonra öğrendim.eğer kendi serverimi açacaksam,gidip bi yerden parayla satın almam[zira parayla hazır sw alıp adını bile değiştirmeyen var] arklarla oynucaksam en az 6-7 saat plugin ve mapleriyle uğraşırım.ciddi bir server açacak olsaydım[ki,düşünmüyorum çünkü artık beni hayattan bezdidiler.moderatorlerde iyi bilir bunu.onlar bunu forumda yaşıyorlar.bense server açtığımda.şöyle kavgasız gürültüsüz arklarla oynamak için 10 kişilik server açıyorum,herkes burnunun dikine gidiyor.çok bir şey bildiğini sanıyor.birde saçma sapan sorular sormaları var.minecraftturk 100.000 kişilik bir kreş gibi.gerçi 20 yaşında olupda hiç bi poh bilmeyeninide gördüm :S.demekki neymiş akıl yaşta değil baştaymış.kalkıpta 100 kişilik sw ile uğraşmaya kalkarsam sadece sw dosyasını hazırlamaya 1 ay uğraşırım.açtığımda buna değmezse,şu camdan atlarım.

Not: harbiden ben nerelere getirdim ln konuyu.neden bahsettiğimi bile bilmiyorum dalmış gidiyorum :D