Farklı Pluginler Önlüyor Olabilir Essentials Kendisi Destekliyor Yazıları Ancak Farklı Bir Plugin Veya Skript Kurduysan Sıkıntı Çıkartabilir.s.a forumgamer ailesi tabelaya ö i yani türkçe karkater yazdıgımda tamam basıyorum hiçbirşey yazmıyor .bat içerinde utf8 kodu var
öyle bir puligin yok essentialsda yok vanillada olan şey serverde neden olmuyor çok şaçmaFarklı Pluginler Önlüyor Olabilir Essentials Kendisi Destekliyor Yazıları Ancak Farklı Bir Plugin Veya Skript Kurduysan Sıkıntı Çıkartabilir.
(Örneğin: TableSing Plugini)
Sunucu Üzerinde Essentials Yok İse Kullanamayabilirsin.öyle bir puligin yok essentialsda yok vanillada olan şey serverde neden olmuyor çok şaçma
essentialsın eklentileri zaten ben knedim halettim essentials gereksiz severi yoran bir puliginSunucu Üzerinde Essentials Yok İse Kullanamayabilirsin.
Essentials Sunucularda Zorunlu Kullanıma Sahip Diyebilirim.
sorunu çözmüm hiç beklemedgim bir puligin yapıyormuş great kits adında bir puliginSelamlar Dostum!
Skript Dosyalarna bakmanı öneririm,orada sorun yoksa ''Essentials'' pluginini hazır olarak birisinden kopyala yapıştır yap,ve sonra kendine göre değiştir.Büyük ihtimal işlem hallolunacaktır.