Tabelaya Renkli Yazı Sorunu

DarkGame

Altın Madencisi
En iyi cevaplar
0
Selam arkadaşlar kendi sunucumda kendime tüm yetkileri verdiğim halde tabelaya renkli yazamıyorum bu konuda yardımcı olur musunuz nasıl bu sorunu halledebilirim ?

TheACT

Nether Yerlisi
En iyi cevaplar
0
Essentials pluginlerini yenile renkli yazmıyorsa plugin hatalıdır :)
Yok renkli yazma komutlarını soruyorsan başına "&" işaretini koyacaksın yanına sayı yada harf yazıcaksın.

Örnek;
&4Ahmet = Ahmet
&n&4Ahmet = Ahmet
&l&bAhmet = Ahmet

DarkGame

Altın Madencisi
En iyi cevaplar
0
Şimdi şunu söyliyim : 1) Renkli nasıl yazılır gayet iyi biliyorum. 2) Essentials plugini var ama açtığım sunucuya lockette konmaz.Gerekiyorsa eğer koyiyim yani :)

TheACT

Nether Yerlisi
En iyi cevaplar
0
Şimdi şunu söyliyim : 1) Renkli nasıl yazılır gayet iyi biliyorum. 2) Essentials plugini var ama açtığım sunucuya lockette konmaz.Gerekiyorsa eğer koyiyim yani :)

Abi sana bilmiyosun demedik belki google üzerinden bu konuya giren kaç vatandaş o anlatımımdan yararlancak :p
Lockette ile renkli yazmanın alakası yok o sadece kapı, baca, pencere ve tencere kitleme plugini :sırıtmak:

TheACT

Nether Yerlisi
En iyi cevaplar
0
Lan lafı kime savursak alınıyor arkadaş :D Ben hiç birinize siz şunu bilmiyosunuz demiyorum ancak Lockette ile pek alakalı olacağını sanmıyorum kapı baca kilitleme plugini :D Ama eğer olursa bende bilmediğim bişeyi öğrenmiş olurum ispatlanana kadar yanlış bir görüş benim için :D

TheACT

Nether Yerlisi
En iyi cevaplar
0
Lockette ile bağlantılı olmadığını söylemiştim :D
Bizim de tecrübemiz var :p

DarkGame

Altın Madencisi
En iyi cevaplar
0
Valla benim sunucuda lockette'yi atınca oldu ve server mapini banada verirmisin :D