TABELAYA TIKLAYARAK REPAİR PLUGİNİ BİLEN YARDIMCI OLABİLİRMİ ?

HazretiEGO

Marangoz
En iyi cevaplar
0
ARKADAŞLAR SKYBLOCK SERVERİM VAR BU PLUGİNİ ARIYORUM YARDIM EDİN SKYPE Tequilasever

Josh77

Taş Madencisi
En iyi cevaplar
0
bunu command blockla yapabilirsin diye düşünüyorum bir tabela yapıp command blockuda /repair komutu yaparsın insanlar ona tıklayınca itemleri repairlanir[DOUBLEPOST=1388856681,1388856508][/DOUBLEPOST]command block kullanarak yapabilirsin diye biliyorum command blocku koyarsınbir tabela veya bir blok pna /repair komutunu verirsin oyuncular ona tıkladığında repairlanır itemleri

HazretiEGO

Marangoz
En iyi cevaplar
0
bunu command blockla yapabilirsin diye düşünüyorum bir tabela yapıp command blockuda /repair komutu yaparsın insanlar ona tıklayınca itemleri repairlanir[DOUBLEPOST=1388856681,1388856508][/DOUBLEPOST]command block kullanarak yapabilirsin diye biliyorum command blocku koyarsınbir tabela veya bir blok pna /repair komutunu verirsin oyuncular ona tıkladığında repairlanır itemleri
2 k para alıcam ? nasıl olucak

ChellyTR

Kömür Madencisi
En iyi cevaplar
0
Arkadaşım essentials yüklü ise onunla yapabilirsin. öncelikle config icine giriyorsun
Ve bu bolumu buluyorsun ;
================

Enable signs :
- repair

================
Burayi buluyorsun boyle ayarliyorsun ''#''lari benim kaldırdıgım yerden sende kaldırıyorsun.
Daha sonra

--------
[repair]
<hand/all>
$(fiyat)
--------------
Parantez olmadan yaziyorsun
Hand : Elindeki
all : Tüm itemleri
----------------------------
umarim yardımcı olmuşumdur.. begenirsen sevinirim.

sofor24

YASAKLANDI
En iyi cevaplar
0
Kardesim swmde bi bug var adam mesela kazmayla yere basiyor rep oluyor ondan sonra yere atip geri aliyor gene rep aliyor nasil cozucem ??? Bi cevap verirsin artik

GT-S5830i cihazımdan Tapatalk 2 ile gönderildi[/quote]

GT-S5830i cihazımdan Tapatalk 2 ile gönderildi

HazretiEGO

Marangoz
En iyi cevaplar
0
Kardesim swmde bi bug var adam mesela kazmayla yere basiyor rep oluyor ondan sonra yere atip geri aliyor gene rep aliyor nasil cozucem ??? Bi cevap verirsin artik

GT-S5830i cihazımdan Tapatalk 2 ile gönderildi[/quote]
o bugu bilen sayılı kişiler vardır ve çok birşeye yaramaz vs sırasında önemli

sofor24

YASAKLANDI
En iyi cevaplar
0
Bide yere demir kazmayla vuruyon iron axe fln biseyler diyor