Tab'ı çoğaltmak isityorum

Secret_wither

Bedrock Kaşifi
En iyi cevaplar
0
Arkadaşlar bungeecordda tab size seçeneği var mesela orayı 60 yapsanız taba basınca 60 tane kısım gözükür. Ben bunu nasıl bungeecord olmadan bukkit serverime yapabilim?

Rosenrot

LAGOMORPHA
En iyi cevaplar
0
Mümkün değil orjinal kişi sayisina gore artar veya azalir
Ama 1.8 isen sinirsiz olur

KralDerT

Demir Madencisi
En iyi cevaplar
0
Bahsettiğin şey slot arttırmadır eğer bir hostingden server aldıysan mesela nitradodan belli bir miktarda ücret ödeyerek slot sayısını arttırabilirsin.
Slot denilen o taba basınca olan yerlerdir. Eğer serverin böyle bir şey değilse başka bir yolu var onu anlatırım. Birde bir plugin daha var. Hani minecraftı açıyoruz çok oyunculuya giriyoruzda ordan server seçiyoruz ya işte server seçmeden serverin orlarda oyundaki kişiler ve maksimum alacak kişi sayısını değiştirebilirsin ama sadece orda gözükür yani aslında 60 yer var orasını 100 yapıyosun ama servere genede 60 kişi girebilir öyle. Sanırım son dediğimi anlamadın.

EpicArt

Altın Madencisi
En iyi cevaplar
0
Portlu ise server.yml 'den ayarlayabilirsin.

Tabi hostlu ise onun da server.yml den ayarlıyabiliyorsun fakat sadece gözüküyo :)

Secret_wither

Bedrock Kaşifi
En iyi cevaplar
0
Nitrado kullanıyrum essentials fuLjoinserver yetkisini verdim sexymotdeyle giriş meaajında slotu yükset gösterdim.Ama taba basınca 4 kişilik
(- Sunucuya 4'den gazla kişi girebiliyor- ) İşte ozaman server slotununayarlayagileceğim plugindemi yok?[DOUBLEPOST=1431844310,1431844227][/DOUBLEPOST]
Bahsettiğin şey slot arttırmadır eğer bir hostingden server aldıysan mesela nitradodan belli bir miktarda ücret ödeyerek slot sayısını arttırabilirsin.
Slot denilen o taba basınca olan yerlerdir. Eğer serverin böyle bir şey değilse başka bir yolu var onu anlatırım. Birde bir plugin daha var. Hani minecraftı açıyoruz çok oyunculuya giriyoruzda ordan server seçiyoruz ya işte server seçmeden serverin orlarda oyundaki kişiler ve maksimum alacak kişi sayısını değiştirebilirsin ama sadece orda gözükür yani aslında 60 yer var orasını 100 yapıyosun ama servere genede 60 kişi girebilir öyle. Sanırım son dediğimi anlamadın.
Anlatabilirmisin?

KralDerT

Demir Madencisi
En iyi cevaplar
0
Nitrado kullanıyrum essentials fuLjoinserver yetkisini verdim sexymotdeyle giriş meaajında slotu yükset gösterdim.Ama taba basınca 4 kişilik
(- Sunucuya 4'den gazla kişi girebiliyor- ) İşte ozaman server slotununayarlayagileceğim plugindemi yok?
Eğer öyle bir plugin olursa bildiğin hileye girer. Ancak para ödeyerek artabilir. Veya server.ymlden dene dicem ama olur mu olmazmı bilemem.

Secret_wither

Bedrock Kaşifi
En iyi cevaplar
0
Eğer öyle bir plugin olursa bildiğin hileye girer. Ancak para ödeyerek artabilir. Veya server.ymlden dene dicem ama olur mu olmazmı bilemem.
Olmaz server.yml den yapmayı engellemişler. Her Yazın full almanyadayız ve bütmeiç sınırlı orda oyüzden kimse vip almassa serverin süresini uzatamam böle bişi bu yüzden geçerli.

KralDerT

Demir Madencisi
En iyi cevaplar
0
Olmaz server.yml den yapmayı engellemişler. Her Yazın full almanyadayız ve bütmeiç sınırlı orda oyüzden kimse vip almassa serverin süresini uzatamam böle bişi bu yüzden geçerli.
Dediğim gibi öyle bir şey olduğunu sanmıyorum çünkü olsa bile nitrado fixlemiştir hileyi. Hileyi diyorum çünkü yol varsa hileye girer :D

Rosenrot

LAGOMORPHA
En iyi cevaplar
0
Eğer fazladan kişi sayisi 5 i geçerse direk stop atiyo nitrado bunu fixledi stop atmasa bile uyariyo

enes lol lol

Zombi Katili
En iyi cevaplar
0
Slot yüksek gözükür ama slot dolduğu zaman giremezler yani sadece gösteriş için yapabilirsin ama bazı hacker kardeşler bug yaparak çoğaltıyor ..