Tablist Prefix yapma

yavuz55sc

Zombi Katili
En iyi cevaplar
0
Ya çok üşengeç, cahil ve tecrübesizsiniz kusura bakmayın, internet diye bir şey var elinizin altında her şey, araştırma yapıp bulmanız çok kolay youtubeya nametagedit kullanımı yazıcaksınız bukadar zor bir şey değil yapamıyorsanız server açmayacak oyuncu olmakla yetineceksiniz bukadar basit.
ya kardeşim yazdım baktım anlamadım da soruyorum üşengeç olsam server yaparmıyım?

oyun içindeki oyuncuların üstündeki renkleri değiştirdim fakat tablisti nasıl değiştircem çözemedim ?

Rider711905

YASAKLANDI
En iyi cevaplar
0
ya kardeşim yazdım baktım anlamadım da soruyorum üşengeç olsam server yaparmıyım?

oyun içindeki oyuncuların üstündeki renkleri değiştirdim fakat tablisti nasıl değiştircem çözemedim ?
NameTagEdit klasörüne girip oradan groups.txt içine gir ardından nametag.group.caylak prefix = "&7" vb şeyler göreceksin &7 yi değiştir renk kodunu yaz ardından nametag.group.caylak permini oyuncu rütbesine ver yeniden bir gruba renk verceksen kopyala alta geç caylak yazan yeri kurucu yap aynı permi ver.

yavuz55sc

Zombi Katili
En iyi cevaplar
0
NameTagEdit klasörüne girip oradan groups.txt içine gir ardından nametag.group.caylak prefix = "&7" vb şeyler göreceksin &7 yi değiştir renk kodunu yaz ardından nametag.group.caylak permini oyuncu rütbesine ver yeniden bir gruba renk verceksen kopyala alta geç caylak yazan yeri kurucu yap aynı permi ver.
bende permission yerinde nte.admin yazıyor ?