TABLIST'te prefixler

ExpanerOnline

YASAKLANDI
En iyi cevaplar
0
Tablist'e prefixleri nasıl ekleriz.
örneğin hani isim yazıyor ya başında örneğin şöyle:

Admin Expaner

NameTagEdit bunu veriyor ama chate 1 adet yazı yazdığımda hemen TAB'daki prefix yok oluyor çözümü bilen yada alternatif ?

Bycakr

Ağır Eleştirici
En iyi cevaplar
1
Bu pluginde ayarladığınız groupmanager dosyasındaki Prefix ele alınır. Bunun yansımasıdır. İnceleyin plugunu bence.

ExpanerOnline

YASAKLANDI
En iyi cevaplar
0
Bu pluginde ayarladığınız groupmanager dosyasındaki Prefix ele alınır. Bunun yansımasıdır. İnceleyin plugunu bence.
Hayır, denedim ayarladım fakat hiçbir sonuç vermedi. TAB için şunlar var elimde ş uan
Tablist
NTE
Tablistprefix ( sizin attığınız )

Test için admin olanının permini kendime ekledim fakat TAB'da hala sadece ismim yazıyor.

Bycakr

Ağır Eleştirici
En iyi cevaplar
1
Yıldığın zaman deki @FuryRS Hocamız Selena gibi gel kurtar bizi.
Şaka şaka, Fury hocam yardımınızın yararı olacaktır diyip konuyu devrediyorum :)

AnderBaBa94

Kömür Madencisi
En iyi cevaplar
0
selam kardeşim
bu sorun benim başımada geldi ve çözdüm yapman gereken tek şey essentials-config-change-playerlist:true yi false yap ama nametagı kullamanı önermem ben yaptım fakat tüm taglar birbirine karıştı mesela kasap tagında misafir yazıyordu ama uğraşmak istiyorsan uğraş .

ExpanerOnline

YASAKLANDI
En iyi cevaplar
0
selam kardeşim
bu sorun benim başımada geldi ve çözdüm yapman gereken tek şey essentials-config-change-playerlist:true yi false yap ama nametagı kullamanı önermem ben yaptım fakat tüm taglar birbirine karıştı mesela kasap tagında misafir yazıyordu ama uğraşmak istiyorsan uğraş .
Teşekkürler, false yapınca düzeldi artık gitmiyor
Süpersin bro!

ExpanerOnline

YASAKLANDI
En iyi cevaplar
0
ama benden tavsiye karışabilir server ip atsana bi bakiyim.
Karışmaz çünkü sen intherance'den bahsediyosun dimi. En başta NTE'yi kafanın üstündekiler için kurmuştum.
intheranceyi full silmiş tek tek permleri hepsine eklemiştim o yüzden böyle bir sorun olacağını sanmıorum
bakmak istiyosun Expanernoline yaz factionsta çıkar konum

AnderBaBa94

Kömür Madencisi
En iyi cevaplar
0
Karışmaz çünkü sen intherance'den bahsediyosun dimi. En başta NTE'yi kafanın üstündekiler için kurmuştum.
intheranceyi full silmiş tek tek permleri hepsine eklemiştim o yüzden böyle bir sorun olacağını sanmıorum
bakmak istiyosun Expanernoline yaz factionsta çıkar konum
bende itherştanceyi silmiştim tamamda girenler direk deneme.rehber oldu bende anlamadım serveri direk geriye aldım .

FuryRS

Elmas Madencisi
En iyi cevaplar
0
Umarım faydası olurda gelip "höö bende var sana satayımmı" demez :)
NTE yapmıyor bu pluginde bir şey yapmadı.

Öncelikle İnsanları Tanımadan Yorum Yapma. Sorununun Çözümüne Gelirsek NTE Kurulumunu Yapamamışsın. Kurulum İçin 10 TL Alırım :D Şakayı Bırakalım da Sunucunu Kopyala ve Kopyası Üzerinden Teste Giriş. Önce Plugin Olarak Sadece Protocollib Vault Essentials EssentialsChat GroupManager Klasörlerini Yükle ve Test Et. Eğer Hala Sohbete Bir Şey Yazınca Prefix Gidiyorsa Essentials Güncelle. Eğer Gitmiyorsa Eklentilerini Kontrol Et

Bycakr

Ağır Eleştirici
En iyi cevaplar
1
Öncelikle İnsanları Tanımadan Yorum Yapma. Sorununun Çözümüne Gelirsek NTE Kurulumunu Yapamamışsın. Kurulum İçin 10 TL Alırım :D Şakayı Bırakalım da Sunucunu Kopyala ve Kopyası Üzerinden Teste Giriş. Önce Plugin Olarak Sadece Protocollib Vault Essentials EssentialsChat GroupManager Klasörlerini Yükle ve Test Et. Eğer Hala Sohbete Bir Şey Yazınca Prefix Gidiyorsa Essentials Güncelle. Eğer Gitmiyorsa Eklentilerini Kontrol Et
Arkadaşın o lafına göre iyiki destek verdiniz. Ben olsam vermezdim başarılar hocam.

ExpanerOnline

YASAKLANDI
En iyi cevaplar
0
Linki görebilmek için üye olmanız gerekiyor. Giriş yap veya üye ol.

şimdide renkler gitti nasıl sorunu çözebilirim

İyi güzel ayarladım chatte yazınca gitmiyor FuryRS'nin dediği pluginlerin hepsi var fakat bu seferde
birisi çıkınca veya girince prefixler otomatikmen Groupmanager prefixlerine atlıyor ki atlamaması lazım çünkü ben kendim ayarlaadım
Kafanın üzerinde düzgün ayarladığım gibi fakat TAB'da böyle bir problem yapıyor nedense.
@FuryRS

Arkadaşın o lafına göre iyiki destek verdiniz. Ben olsam vermezdim başarılar hocam.
Hayır genellikle yok işte 10 tl ver yapam işte bende var 5 TL'ye satayım der ya şakasına falan bazen. Satıcı nede olsa normal amacım umarım bi işe yarar değilde gelip bir şey satmaya kalkışmadan yardımcı olur ama sen yanlış anlamışsın sanırım. :S