kardeşim chat ı ne kullanıyorsunNasıl yapıcam o işi
Group manager confing in içinden yapılması gerekiyor. Basit bir yontem anlatabilirim isterse.Aynı Sorunla Bizde karşılaştık chatınla groupmanager cakışmış olabilir[DOUBLEPOST=1429341270,1429341163][/DOUBLEPOST]
kardeşim chat ı ne kullanıyorsun
aynı sorunla bizde karşılaşmıştık meherse chat ile groupmanager cakısıyormus oyuzden bu chatı kullanması gerek essentials chat die dusunuyorum tabi senin fikrin baskadır ya seninki dogru yada benimki bende n bu kadar İyi forumlar.Group manager confing in içinden yapılması gerekiyor. Basit bir yontem anlatabilirim isterse.
Chat dedinde aklıma takıldı ? Bu "chat" dedigin bi pluginmi gp ile nasil çakışıyor ?aynı sorunla bizde karşılaşmıştık meherse chat ile groupmanager cakısıyormus oyuzden bu chatı kullanması gerek essentials chat die dusunuyorum tabi senin fikrin baskadır ya seninki dogru yada benimki bende n bu kadar İyi forumlar.
kardeşim ilk önce sunu iyi dinle server benim deildi ben sorunu buldum arkadaş a soledim groupmanager ile cakısdıgı soledı sonra essentials chat yukledi ve sorun cözüldüChat dedinde aklıma takıldı ? Bu "chat" dedigin bi pluginmi gp ile nasil çakışıyor ?