Tag Gidiyor Yardım

EyupHC

Marangoz
En iyi cevaplar
0
Beyler serverda oyuncu,Kurucu vb taglar yeni worldda gidiyor örn ğin spawn diye dünya olutşrudum orda Kurucu Oyuncu tagı gidiyor sadece isim kalıyor yetkielrde gidiyor nasıl düzeltirim yardım.

MegaCrafter

Obsidyen Madencisi
En iyi cevaplar
0
Group Manager o dünyada etkili olmuyordur. Group Manager içine yeni dünyanın adını dosya olarak açabilirsin. Belki bu çözüm olur...

MahocuK

Zombi Katili
En iyi cevaplar
0
Merhaba EyupHC,
Oneri 1-
Eger Multiverse-core kullaniyorsan , dosya arayuzunden/plugins/multiverse-core klasorune gir ve oradan config.yml dosyasindan; prefix-chat: false yap.
Oneri 2-
Groupmanager klasorunden worlds e gir ve taglarin gozukmedigi worldu sil.
Oneri 3-
Groupmanager klasorunden worldse gir , taglarin gozuktugu dunyanin groups.yml sini ac hepsini kopyala. Sonrasinda taglarin gozukmedigi worldun groups.yml sine gir icine hepsini kopyala :)
İyi forumlar dilerim...

[ Kara ip korasanlari ]

DarKShadow13

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
Group manager confing in içinden yapılması gerekiyor. Basit bir yontem anlatabilirim isterse.
aynı sorunla bizde karşılaşmıştık meherse chat ile groupmanager cakısıyormus oyuzden bu chatı kullanması gerek essentials chat die dusunuyorum tabi senin fikrin baskadır ya seninki dogru yada benimki bende n bu kadar İyi forumlar.

Ragnarak

Bedrock Kaşifi
En iyi cevaplar
0
aynı sorunla bizde karşılaşmıştık meherse chat ile groupmanager cakısıyormus oyuzden bu chatı kullanması gerek essentials chat die dusunuyorum tabi senin fikrin baskadır ya seninki dogru yada benimki bende n bu kadar İyi forumlar.
Chat dedinde aklıma takıldı ? Bu "chat" dedigin bi pluginmi gp ile nasil çakışıyor ?