Linki görebilmek için üye olmanız gerekiyor.
Giriş yap veya üye ol.
adresinden haritanın yapımını takip ede bilir ve kuracağım guruba katıla bilirsin. usta builder aramıyorum kafamız uysun yeter. harita hakkında yardım etmek isteyen veya fikri olan kardeşlerim bloğumdan bana yaza bilirsiniz veya burdan yorum atarak, yardım ederse sevinirim.Birçok zombi Dizisi var ve birkaçtanesini izlemişsinizdir.
veya internette olan minecraft zombi dizilerini, ben bu dizi şeklini herkesin oynaya bileceği ve
isteyenlerin rahatlıkla video çekebileceği arkadaşlarınızla grup olarak
veya tek başınıza nekadar güçlene bileceğinizi merak ediyorum.
HİKAYE
Zombi Salgınının üzerinden uzun bir süre geçmişti. Hayatta kalan
Zombi Salgınının üzerinden uzun bir süre geçmişti. Hayatta kalan
insanlar TAHBEL kalesinde bakılmıştı. Artık kaledeki insan sayısı fazla olmuştu açlık ve susuzluk boy gösteriyordu, güçsüz insanların ölmesini istemeyen gönüllü cesur savaşcılar kaleleri istekleri üzerine bırakmışlardı, dışardaki zorlu hayatta tek başlarına mı ? arkadaşlarıyla mı? hayatta kalacaklardı.
OYUN BİLGİLERİ
*Hiçbir blok krılamaz ev yapmak için blok satın almalısınız.
*haritanın belirli yerlerinde hayatta kalan insanların kurudu satış noktaları var ve bunlar çok pahalı. sonu gelmiş dünyada ne parası der gibisiniz, insanlar yemekleri para karşılığı satıyor, bu durumda ara kazanmak zorundasınız.
*öldürdüğünüz zombilerden düşürdüğünüz çürük etleri kaşiflere satarak para kazana bilirsiniz.
*Tarlanızı oluşturarak para kazana bilirsiniz.
*evlerde claim olmayacak sandıklar kilitlenemez.
*tarla satın alına bilecek yüklü mitarda para karşılığında, tarlalar alam kişi üstüne claimlenecektir.
*eski şehirlerde bulunan duvarları yıkık evleri aldığınız blok ve cam ile tamir edip kullana bilirsiniz. ceya isteğiniz bir yere kendi gizli evinizi yapa bilirsiniz. unutmayın her şey kısıtlı ve çok pahalı.
*gizli yerlede gizli kasabalar vardır veya otopark alanlarında kendinize bloklarla evinizi inşa edebilirsiniz.
Harita Özeti
Hayatta kalmak için ya gurup olarak zombilerle savaşın, ve elbette insanların yaptıklarını çalmak isteyenler olacaktır. bir yanda sizin olanlara sahip olmak isteyen insanlar bir yanda zombi sürüleri? hayatta kalabilecekmisin?
OYUN BİLGİLERİ
*Hiçbir blok krılamaz ev yapmak için blok satın almalısınız.
*haritanın belirli yerlerinde hayatta kalan insanların kurudu satış noktaları var ve bunlar çok pahalı. sonu gelmiş dünyada ne parası der gibisiniz, insanlar yemekleri para karşılığı satıyor, bu durumda ara kazanmak zorundasınız.
*öldürdüğünüz zombilerden düşürdüğünüz çürük etleri kaşiflere satarak para kazana bilirsiniz.
*Tarlanızı oluşturarak para kazana bilirsiniz.
*evlerde claim olmayacak sandıklar kilitlenemez.
*tarla satın alına bilecek yüklü mitarda para karşılığında, tarlalar alam kişi üstüne claimlenecektir.
*eski şehirlerde bulunan duvarları yıkık evleri aldığınız blok ve cam ile tamir edip kullana bilirsiniz. ceya isteğiniz bir yere kendi gizli evinizi yapa bilirsiniz. unutmayın her şey kısıtlı ve çok pahalı.
*gizli yerlede gizli kasabalar vardır veya otopark alanlarında kendinize bloklarla evinizi inşa edebilirsiniz.
Harita Özeti
Hayatta kalmak için ya gurup olarak zombilerle savaşın, ve elbette insanların yaptıklarını çalmak isteyenler olacaktır. bir yanda sizin olanlara sahip olmak isteyen insanlar bir yanda zombi sürüleri? hayatta kalabilecekmisin?
Giriş yap veya üye ol.
Giriş yap veya üye ol.
Giriş yap veya üye ol.
Giriş yap veya üye ol.
Giriş yap veya üye ol.
Giriş yap veya üye ol.
Giriş yap veya üye ol.
Giriş yap veya üye ol.
Son düzenleme: