mrbobaking
Kızıltaş Madencisi
- En iyi cevaplar
- 0
emoji kullanan, sunucusunun reklamını yapmaya çalışan, büyük ihtimalle 14-15-16 yaşlarında, ergenlikten çıkamamış, en hoşlanmadığım tiplemesin gibi.
Emoji Kullanırım Sunucu Reklamı Yapmıyorum Yapsamda Sizi İlgilendirirmiemoji kullanan, sunucusunun reklamını yapmaya çalışan, büyük ihtimalle 14-15-16 yaşlarında, ergenlikten çıkamamış, en hoşlanmadığım tiplemesin gibi.
Hepsini Aynı Anda Almadım Özel Üye Ve Satıcı Hediye Sadece Sponsor AldımOlgun,Sponsor,özel üyelik ve satıcılık rankını aynı anda alacak kadar işsiz ve o çapta bir zenginsin![]()
en azından son kısım doğru. kendini haklı, iyi ve kibar göstermeye çalışıyorsun. özelliklerinden bana ne yoksa, sordun ve ben de söyledim. kendini kanıtlamaya çalışman da saf türk olduğunu gösteriyor.Emoji Kullanırım Sunucu Reklamı Yapmıyorum Yapsamda Sizi İlgilendirirmi
Yaşım 18
İyi Forumlar Dileriz![]()
en hoşlanmadığım tiplemesin gibi.
Ben Kendimi Kanitlamaya Calismiyorum. Calismaya Calisan Burda Belli Zaten Kusura Bakmada Sen Turk Degilmisin Irk Ayrimciligi olarak solemiyorumen azından son kısım doğru. kendini haklı, iyi ve kibar göstermeye çalışıyorsun. özelliklerinden bana ne yoksa, sordun ve ben de söyledim. kendini kanıtlamaya çalışman da saf türk olduğunu gösteriyor.
Bence sen yasiyla hava atan, sozde havali gorunmek ve yasinin buyuk oldugunu belirtmek icin emoji kullanmayan ve ciddi davranan, en sevmedigim insan tipisin. Ahh. Pardon senin hakindaki goruslerimizi paylasmiyorduk. Ozur dilerim.en azından son kısım doğru. kendini haklı, iyi ve kibar göstermeye çalışıyorsun. özelliklerinden bana ne yoksa, sordun ve ben de söyledim. kendini kanıtlamaya çalışman da saf türk olduğunu gösteriyor.
Yorumunuz İçin Teşekkür EderimBence sen yasiyla hava atan, sozde havali gorunmek ve yasinin buyuk oldugunu belirtmek icin emoji kullanmayan ve ciddi davranan, en sevmedigim insan tipisin. Ahh. Pardon senin hakindaki goruslerimizi paylasmiyorduk. Ozur dilerim.
Bence.sen basarili olabilmek icin caba sarf eden, olgun ve akilli bir kisisin Gokayq.
KESKE OLABİLSEKçook zengin birisin
sponsorluk özel üyerlik ve satıcılık öyle demiyor amaKESKE OLABİLSEK
Sadece Sponsorluk Aldım Gerilerini Arkadaşlar Hediye Ettisponsorluk özel üyerlik ve satıcılık öyle demiyor ama
Arkadaşları zengin olan şanslı birisin.