İstek Takımlı SkyWars Plugin Paketi

FuryRS

Elmas Madencisi
En iyi cevaplar
0
Ruh hali
Arkadaşlar Ben Sunucuma Takımlı SkyWars Ekliycem Fakat Plugin Paketini Yapmaya Kalktığımda Bir Sürü Hata Çıktı. Eğer Böyle Bir Plugin Paketi Yapabilen Var İse Yardımcı Olabilir mi ? Fiyat Maksimum 150 TL.

jackopmackop

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
150 fazla gelir 50tl ye hallederiz. özelden yazabilirsin

Pluginer_Mert

Zombi Katili
En iyi cevaplar
0
Ruh hali

FuryRS

Elmas Madencisi
En iyi cevaplar
0
Ruh hali

ShiodomeMiuna

Nether Yerlisi
En iyi cevaplar
11
Kullanmazlar. 150 TL vereceğine birkaç ayar çek 30 tlye hallolsun. Paypal'ı vpn ile başka bir şekilde kullan :)

FuryRS

Elmas Madencisi
En iyi cevaplar
0
Ruh hali
@FuryRS forumda beni bilen bilir. Istersen daha ucuz bir fiyata SkyWars plugin paketi yapabilirim. Birkaç eklenti daha kendim kodlarım. JAVA bilgim bulunmakta. Skype özelden verebilirim.
Hocam Benim İsteğim Chest Türünü Değiştirebilsinler yönünde Eğer Bunları Yaparım Diyorsan Skype: Multi Nitro

KilllerDragons

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Ruh hali
EpicSkywars Plugini Yapılandırmak zordur ben Denemiştim Çünkü: Mesela sw yapzınca bazı komutlar çıkıyor dünytada herşeyi ayarlamak filan + her map için bungeecord sunucu açılması zorunlu bir plugindir

ForcEmir

Elmas Madencisi
En iyi cevaplar
0
En iyisi arkadaşımısın attığı EpicSkywars Solo,Takımlı vs vs özellikleri bulunmaktadır bi 30 TL Verirsin bari ben yaptım diye bi övünmen olur, çünki ilerde büyük yerlere gelirsen bunlar ben yaptım diye konuda mesajlar atarlar :)