Taktik Verin Azıcık :P

BattleDragon14

Elmas Madencisi
En iyi cevaplar
0
Bir kıza aşık oldum gençler. Daha önce açtığım konuları okumuşlar bilir. Ben bu kızın arkadaşına sordurtmuştum. Sevgilisi var mı yok mu diye. Var demişlerdi. Trollemişler...
Bende gittim kıza whatsapptan söyledim. Cevap vermedi. Sonra 1-2 gün sonra bana hiç nabıyon demeyen kızın arkadaşı nabıyon demeye başladı.
Şaşırdım. Sonra sen seviyon dimi bi kız dediler. 3 Kız ismi söyledi. 1 ve 2. si yanlış. 3. doğru. Meğerse sevdiğim kız sordurtturuyormuş. Beni sevdiğini düşünmüyorum.
Azçık taktik verin ne yapayim? Seviyor da olabilir ama, imkansız demiyeceğim. "Bu ülke imkansızların üstüne kuruldu." diyerek. (Polat reisin lafıdır.)

ZeYus0308

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Kızla değilde arkadaşlarıyla yakınlaş. Bu sayede alabildiğine bilgi toplarsın :) Arkadaşları sana güvendiğinde her şeyi söylerler diye düşünüyorum.
Olmadı kızın çevresinde onu kıskandırabilicek hareketler yap. Örneğin başka kızları süz filan :) Daha sonra tepkilerini gözetle. Yüz ifadesi azcık bile olsa değişir eğer kıskanıyorsa :)
Bu şahsen benim kendi tecrübem :) Gayet işe yarıyor.

umut_

┌────────────┐ [ 1881 - 193∞ ] └────────────┘
En iyi cevaplar
0
Bir ata sözü derki ...
SEVİYORSAN GİT KONUŞ BENCE ...

AdexTR

Muvaffakiyetsizleştiriveremeyebileceklerimizdenmiş
Emekli
En iyi cevaplar
112
Ettim zaten WhatsApp'tan. Açıkçası yüzüne söylemek yemedi :D
WhatsApp'tan mı söylenir? :pala:
Öncelikle senin adına sevindim. Acele etmemeni tavsiye ederim. Sevdiğin kişinin sordurttuğunu bilemezsin, ya onların arkadaşları da senin arkadaşların gibi seni trollüyorsa? O sebeple temkinli davranmak gerekiyor. Abartmamak şartıyla şunu yapabilirsin; gözünün içine bak ve o senin gözüne baktığı anda gözünü aşağıya ey, biraz sonra tekrar bak eğer bakıyorsa bir şeyler olabilir. Bak vardır demiyorum, temkinli olmak lazım. :şapka:

Nano_Sensei

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Bende yaşadım o durumu. WhatsApp'tan itiraf etmen kötü olmuş. Yavaştan konuşmaya başlayıp zevklerini çözersen senindir :)
Arka sıramda oturuyordu kız. İşte ders felan derken arayı yaptım :p

BattleDragon14

Elmas Madencisi
En iyi cevaplar
0
Kızla değilde arkadaşlarıyla yakınlaş. Bu sayede alabildiğine bilgi toplarsın :) Arkadaşları sana güvendiğinde her şeyi söylerler diye düşünüyorum.
Olmadı kızın çevresinde onu kıskandırabilicek hareketler yap. Örneğin başka kızları süz filan :) Daha sonra tepkilerini gözetle. Yüz ifadesi azcık bile olsa değişir eğer kıskanıyorsa :)
Bu şahsen benim kendi tecrübem :) Gayet işe yarıyor.
Kızın çevresinde 2-3 kişi var çevremin iyi olduğu. Ne kadar güvenilir bilemem. :D
Bir ata sözü derki ...
SEVİYORSAN GİT KONUŞ BENCE ...
kafa at kıza bence. Biz mağara adamları böyle flörtleşiriz.
Ne kafası atayim :D Daha yüzüne bakabilecek yüreğim yok. :D
WhatsApp'tan mı söylenir? :pala:
Öncelikle senin adına sevindim. Acele etmemeni tavsiye ederim. Sevdiğin kişinin sordurttuğunu bilemezsin, ya onların arkadaşları da senin arkadaşların gibi seni trollüyorsa? O sebeple temkinli davranmak gerekiyor. Abartmamak şartıyla şunu yapabilirsin; gözünün içine bak ve o senin gözüne baktığı anda gözünü aşağıya ey, biraz sonra tekrar bak eğer bakıyorsa bir şeyler olabilir. Bak vardır demiyorum, temkinli olmak lazım. :şapka:
Kızın sordurttuğunu biliyorum. Çünkü duydum. Sonrada arkadaşına sordum evet dedi.
Kızın numarasını ver, ben hallederim.
Aga kapının yanında oturuyorum. Kız en sağ tarafın bir solunun arkadan 3. sırasında oturuyor. Ben napam :D
Arayıp ne diycen ki?
Bende yaşadım o durumu. WhatsApp'tan itiraf etmen kötü olmuş. Yavaştan konuşmaya başlayıp zevklerini çözersen senindir :)
Arka sıramda oturuyordu kız. İşte ders felan derken arayı yaptım :p

Bay ZZ

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Kızın çevresinde 2-3 kişi var çevremin iyi olduğu. Ne kadar güvenilir bilemem. :D

Kızın sordurttuğunu biliyorum. Çünkü duydum. Sonrada arkadaşına sordum evet dedi.

Aga kapının yanında oturuyorum. Kız en sağ tarafın bir solunun arkadan 3. sırasında oturuyor. Ben napam :D
Arayıp ne diycen ki?
Espriyi kapamadın herhalde.

Nano_Sensei

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0

Arayıp ne diycen ki?
Yakınına otur o zaman :p Bir de okulun türünü söylersen daha iyi yardımcı olurum.

Nano_Sensei

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Şimdi ilkokul 1 filan diyor muşum :D Kolej aga kolej işte lisedeyim.
Oo kolej bendensin :) Sıraların (bizdeki gibi) tek tek olduğunu farz ediyorum. Git sınıf öğretmenine de ki: "Hocam ben anlamıyorum burada mümkünse şuraya geçebilir miyim?" de. Ondan sonra git derslere çalış, ineklik yap felan. Bunları yaptıktan sonra girersin büyük ihtimal kızın gözüne. Başaramazsan aşırı sosyal olman lazım :(