- En iyi cevaplar
- 0
Arkadaşlar merhaba. Danışman üye seçildim. Forumun şu anki durumunun pek çok üye tarafından sevilmediğini biliyorum. Forumun xf2 olması sebebiyle geçmişte forumda olan bazı özelliklerin yapılmadığının farkındayım ve eskiden yönetici biri olarak bunları yapmak için yönetim ekibinin çabaladığının da farkındayım. Fakat bizim elimizde olan bazı şeyler var. Bunları oluşturan çok büyük bir etkende forumda açılan konular. Eskiden açılan konular maalesef şimdi kendini minecraft skript, plugin gibi konulara bırakmış, forumdaki üyeler sosyal forumlardan uzaklaşarak forumun eski konu-dışı aktifliği azalmıştır. Eskiden açılan samimi, doğal ve değişik konuların tekrar açılabilmesini istiyorum. Aynı şekilde, forumda şikayet veya talep ettiğiniz bir meseleyi bu konu altından belirtebilirsiniz. Eskiden yönetici ve şimdi de danışman olarak söylediğiniz şeylerin hepsini yöneticilere ileteceğim ve bu konuda "şeffaf" olmaya dikkat edeceğim.
Talep ve şikayetlerinize göre farklı "icraatler" yapmaya çalışacağım. Bu konuda bana destek olursanız hoşlanırım. Açılması veya açılmaması gereken konuları belirleyecek, yoğunluğu farklı bölümlere yönlendirecek ve elimden geldiğince forumu tekrardan aktifleştirmeye çalışacağım. Şimdiden teşekkürler.
Yapmak istediğim şeylere inanmayarak, "artık forum eski haline dönmez, bu çabalar boşuna!" gibisinden bir yorum yapacaksanız bence yapmayın. Elinizi yormayın. Uğraşmayın kısacası.
Söylemek istediğiniz başka şeyler için: tıkla
hepinize kocaman tşk, öptüm.
Talep ve şikayetlerinize göre farklı "icraatler" yapmaya çalışacağım. Bu konuda bana destek olursanız hoşlanırım. Açılması veya açılmaması gereken konuları belirleyecek, yoğunluğu farklı bölümlere yönlendirecek ve elimden geldiğince forumu tekrardan aktifleştirmeye çalışacağım. Şimdiden teşekkürler.
Yapmak istediğim şeylere inanmayarak, "artık forum eski haline dönmez, bu çabalar boşuna!" gibisinden bir yorum yapacaksanız bence yapmayın. Elinizi yormayın. Uğraşmayın kısacası.
Söylemek istediğiniz başka şeyler için: tıkla
hepinize kocaman tşk, öptüm.
Son düzenleme: