Tam Otomatik market sistemi

gogorec

Zombi Katili
En iyi cevaplar
0
Arkadaşlar söyle bir planım var anlatıyorum iyi dinleyin

herhangi bir şahıs site üzerinden kredi satın alıcak satın aldığı krediler ile siteden eşyasını veya vip'sini alıcak aldığı eşya otomatik olarak oyun içinde verilecek

böyle bir sistem yapma imkanım var mı? eğer varsa, nasıl yapabilirim?

WhisperB

Whisper NETWORK
En iyi cevaplar
0
İnternetten yabancıların forumlarını araştır yaparsın. Ama biraz uğraştırır. Bu forumdan birine yaptırmak istersen fiyatı tuzlu olur biraz ama yaparlar. :)

WhisperB

Whisper NETWORK
En iyi cevaplar
0
malesef yabancı kaynakları araştıracak seviyede değilim ingilizcem yetersiz :(
Bende MySQL den anlamıyorum. Anlasam yardımcı olurdum. İşine yarar mı bilmiyorum ama internetten vip almayı ayarlayabilirsin. Birkaç Türk forumunda bilgiler mevcut. Sunucunda başarılar bu arada :)

Berk

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Ben yağabiliyorum ve 4-5 gündür yeni bir sistem yapıyorum market falan olan belki videosunu çekip yayınlarım

Exo

Gray
Emektar Üye
En iyi cevaplar
0
Ben Craftolia için yaptım bu market sistemini. Kredi bazlı olarakta yapılabilir ancak benim geliştirdiğim direk ürünün alınmasıydı çünkü hepsi aynı kapıya çıkıyor ha kredi ile girip alıyor ha direk o ürünü satın alıyor. Ücretli olarak yapıyorum, ücretsiz olarakta yol yordam gösteriyorum. İlgilenirseniz mesaj atabilirsiniz.

gogorec

Zombi Katili
En iyi cevaplar
0
Ben yağabiliyorum ve 4-5 gündür yeni bir sistem yapıyorum market falan olan belki videosunu çekip yayınlarım

o zaman bekliyorum videoyu :) bu arada skype adresiniz nedir?

skype adresim nurieren78 ekle görüşelim bu sistemden gerçekten ihtiyacım var
Ben Craftolia için yaptım bu market sistemini. Kredi bazlı olarakta yapılabilir ancak benim geliştirdiğim direk ürünün alınmasıydı çünkü hepsi aynı kapıya çıkıyor ha kredi ile girip alıyor ha direk o ürünü satın alıyor. Ücretli olarak yapıyorum, ücretsiz olarakta yol yordam gösteriyorum. İlgilenirseniz mesaj atabilirsiniz.