Tamamen Sıradışı bir yer !!!

Kanala girdiyseniz nasıl buldunuz cevabınızı bekliyoruz ki diğer insanlarda görüp bakabilsinler :D

• Kullanılan toplam oy
    2

cemtuna4141

Sudan Çıkmış
En iyi cevaplar
0
Biz Nerden Çıktık ?
tabii ki annemizin karnından çıktık nerden çıkçaz :sırıtmak: neden bunu dedim bilmiyorum ama espirili başlamanın iyi olacağını düşündüm. Şaka bir yana resmi olarak 3 kişi aslında 2 kişi ile başladık bu işe fakat sonradan 1 kişi daha katıldı grubumuza. gurup dedim ama ezik bir youtube kanalı işte ne beklenirki diye düşünürseniz nasıl büyüyebiliriz ? Genelde insanlar büyük kanallara takılıyorlar hep ama çok yanlış buluyorum bu yüzden bu işe başlayıp çok bırakanlar var herhalde bundan youtube üzerindeki kanal sayısı çok fazla önüne gelen kanal açıyor ama biz böyle olmak istemiyoruz gerçekten büyüyüp iyi bir kanal olmak istiyoruz en azından ben istiyorum
Berat ve Burağı bilemem
Bu arada bende Cem

Kanalımızın Linkini Aşağıda Bulabilirsiniz :
Linki görebilmek için üye olmanız gerekiyor. Giriş yap veya üye ol.

Ve sizlere kanalımız hakkında fikir sahibi olabilmeniz için örnek videolar :
Team Fortres 2:
League of Leggends :
Not: LoL videoları tamamen eğlence amaçlı hard noob olduğumuzu biliyoruz ismime bakmayın zaten :sırıtmak: oyunda bir Jungle olmadığından bile anlaşılır zaten bu :sırıtmak:
Minecraft Serisinden Bağımsız Bir Video :

Ve Tabikide Nerdeyse Çoğu Kanalda Olduğu Gibi Yarım Kalmış Bir Minecraft Serisi :sırıtmak:
Not : 2.Sezonu çekmeyi düşünüyoruz

Skaype Nicklerimiz :
Cem : cemtuna uzuner
Burak : Burak ÖNTÜRK
Berat : berat eren ( kullanmıyor inşallah en yakın zamanda yeni bir pc alacak :sırıtmak: )

İnşallah size bizi anlatabilmişimdir ve inşallah beğenirsiniz ŞİMDİDEN TEŞEKKÜRLER !!!