ExtendedFox
Obsidyen Madencisi
- En iyi cevaplar
- 0
şükür doğru düzgün yazdı birisimemnun oldum kaan bey,
o ne öle bey falan :|
şükür doğru düzgün yazdı birisimemnun oldum kaan bey,
o ne öle bey falan :|
Nedense hep Gökçe'nin adını okuyunca aklımdan şu geçiyor: Gökçemiş lan![]()
Merhaba. Ben de Batuhan(ve Ayrıca feym). Ben tanışma konularında ilk sayfayı tamamen okuyup son sayfaya atlayan ve son sayfanın yarısını da okumayan üşengeç biyolojik bir yaşam formuyum. Tanıştığıma memnun oldum.
Son sayfayı benim bildiğim son sayfa olarak kullandımbunun son sayfa olduğunu düşünmende nasıl bi yaşam formu oldugunu gösteriomemnun oldum by feym
bunun son sayfa olduğunu düşünmende nasıl bi yaşam formu oldugunu gösteriomemnun oldum by feym
son sayfa aynı zamanda son açılan sayfa anlamına da gelebilir :|
Hmm Tamam.İlk önce bana söylediğini zannettim de o yüzden yazdım![]()
Yoksa ben tatlı Terraria Slime'lı pp'si olan Hannabell hanımımıza faq der miyim <3Hmm Tamam.
2-3 ay geçse konuyla alakalı mesaj atarsın falan tamam da,Tüm konuyu okudum ve yazmazsam kötü hissedecektim.Hadi tanışalım.
*Oynayamadığım oyunları kütüphaneme eklemekten hoşlanırım.Kendimce dijital oyun koleksiyoncusuyum.*
*Genelde electro dinlerim,kulağıma hoş gelmesi yeterli aslında ama şarkıdan çok müzik tercih ederim.*
*Kediler favorimdir,yakından böcek görme fırsatım olmadığı için pek tarafsızım ama çirkin göründükleri kesin.*
*Hayatım boyunca sadece 2 ekran kartım oldu.ATI HD 3600 - ATI HD 3450.Yenisi için uygun zamanı bekliyorum.*
*Son zamanda yaşadığım garip olay olarak ; Bir anda içime doğdu ve bir mankenlik ajansına başvuruda bulundum.*
*Bazı nadide kitaplar olur."Aklından Bir Sayı Tut" gibi.Elime geçerse tek solukta bitirmeye çalışırım.Kitaplar güzeldir.*
Konu sahibinin memnuniyeti için arzu ettiği şekilde yazımı düzenledim, karşılığını isterim.
Çok eski konuları lütfen cevaplamayın. Daha önceden açtığınız konuları tekrardan üst sıralara çıkartıp gündeme getirmek için 24 saatte bir güncelleyebilirsiniz. Eğer başkası tarafından açılmış, güncelliğini yitirmiş ( 1 ay geçmiş ) bir konuya mesaj atar ve bu konuyu "hortlatır"sanız bu yaptırımınız sonucunda uyarı alabilirsiniz. Bu uyarılar moderatörülerin insiyatifinde olup eğer atılan mesaj konunun içeriğini tamamlayıcı nitelikteyse uyarıya neden olmayacaktır.
Tüm konuyu okudum ve yazmazsam kötü hissedecektim.Hadi tanışalım.
*Oynayamadığım oyunları kütüphaneme eklemekten hoşlanırım.Kendimce dijital oyun koleksiyoncusuyum.*
*Genelde electro dinlerim,kulağıma hoş gelmesi yeterli aslında ama şarkıdan çok müzik tercih ederim.*
*Kediler favorimdir,yakından böcek görme fırsatım olmadığı için pek tarafsızım ama çirkin göründükleri kesin.*
*Hayatım boyunca sadece 2 ekran kartım oldu.ATI HD 3600 - ATI HD 3450.Yenisi için uygun zamanı bekliyorum.*
*Son zamanda yaşadığım garip olay olarak ; Bir anda içime doğdu ve bir mankenlik ajansına başvuruda bulundum.*
*Bazı nadide kitaplar olur."Aklından Bir Sayı Tut" gibi.Elime geçerse tek solukta bitirmeye çalışırım.Kitaplar güzeldir.*
Konu sahibinin memnuniyeti için arzu ettiği şekilde yazımı düzenledim, karşılığını isterim.
Çok eski konuları lütfen cevaplamayın. Daha önceden açtığınız konuları tekrardan üst sıralara çıkartıp gündeme getirmek için 24 saatte bir güncelleyebilirsiniz. Eğer başkası tarafından açılmış, güncelliğini yitirmiş ( 1 ay geçmiş ) bir konuya mesaj atar ve bu konuyu "hortlatır"sanız bu yaptırımınız sonucunda uyarı alabilirsiniz. Bu uyarılar moderatörülerin insiyatifinde olup eğer atılan mesaj konunun içeriğini tamamlayıcı nitelikteyse uyarıya neden olmayacaktır.
Tüm konuyu okudum ve yazmazsam kötü hissedecektim.Hadi tanışalım.
Sek sek +.+ | Bir an için şüphelerimin doğru olduğunu sandım...