Tanışalım

Leejey

Taş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Merhaba ben Berke 15 yaşındayım MTA haxballa ve minecraft oynuyorum sizde yazın tanışalım 2 yıl oldu forum üyeliğim fakat forumda pek tanınmıyorum

Rlark

Demir Madencisi
En iyi cevaplar
0
Ben Benim(İsmimi Vermek İstemiyorum) Çok Fazla Oyun Oynamıyorum,Photoshop Cs6 Extended Üzerinde Çalışıyorum Forumda Ortalama Derecede Tanınıyorum.

abdullah2323

BOZKURT
En iyi cevaplar
0
İsmim Abdullah
Edebiyatı ve yağmurdan sonra çıkan
guzel kokuyu severim
19 yaşındayım...Bi oyunu bir omur degilde çogu oyunu kısa sureligine oynamışımdır.Bu sayede oyunlarda vs soz konusu olunca her turde ortalama üstüyümdür.Gece age of atıp öğlen Counterden sonra Pes'e gidebiliriz.

Alkolik degilim ama sadece guzel bi yerde guzel insanlarin yanında kullanırım icki.Ve digerlerini geç olmadan bıraktım...

Forum benim için bir kaç yıldır sadece bir kaçıs yeri.Burada kendimi Yagmur yagarken çatı arasında sıcak bir yorganın içinde sehri izliyormus gibi hissediyorum.

Ve bu forumda her türlü insan var...

bir zamanlar öyleydi.

Tanıştıgıma memnun oldum

bikkik

Obsidyen Madencisi
En iyi cevaplar
0
Adım Yasin. Herhangi bir konuda yardımcı olmaya çalışırım. Memnun oldum :) ^_^

Leejey

Taş Madencisi
En iyi cevaplar
0
İsmim Abdullah
Edebiyatı ve yağmurdan sonra çıkan
guzel kokuyu severim
19 yaşındayım...Bi oyunu bir omur degilde çogu oyunu kısa sureligine oynamışımdır.Bu sayede oyunlarda vs soz konusu olunca her turde ortalama üstüyümdür.Gece age of atıp öğlen Counterden sonra Pes'e gidebiliriz.

Alkolik degilim ama sadece guzel bi yerde guzel insanlarin yanında kullanırım icki.Ve digerlerini geç olmadan bıraktım...

Forum benim için bir kaç yıldır sadece bir kaçıs yeri.Burada kendimi Yagmur yagarken çatı arasında sıcak bir yorganın içinde sehri izliyormus gibi hissediyorum.

Ve bu forumda her türlü insan var...

bir zamanlar öyleydi.

Tanıştıgıma memnun oldum
Memnun oldum Abdullah.Çok ortak yönümüz varmış.
Adım Yasin. Herhangi bir konuda yardımcı olmaya çalışırım. Memnun oldum :) ^_^
Bende memnun oldum sağol ^_^