Ama ben vericem MuHAHAHAHAHA! Ama öğrenmek istiyorsan "yahşıklı" ilk önce birkaç testi geçmelisin.Ben Benim(İsmimi Vermek İstemiyorum) Çok Fazla Oyun Oynamıyorum,Photoshop Cs6 Extended Üzerinde Çalışıyorum Forumda Ortalama Derecede Tanınıyorum.
Neden olmasınSelam yakışıklı buluşalım mı ?![]()
Memnun oldumBen Benim(İsmimi Vermek İstemiyorum) Çok Fazla Oyun Oynamıyorum,Photoshop Cs6 Extended Üzerinde Çalışıyorum Forumda Ortalama Derecede Tanınıyorum.
Ben deNeden olmasın
Memnun oldum
Niden ariyana gırande yani niden niçin seviyorsun?Ben de![]()
This İs A Seni İlgilendirmez...Niden ariyana gırande yani niden niçin seviyorsun?
Değil Mi?Tanışma fastı nerelere geldi![]()
Memnun oldum Abdullah.Çok ortak yönümüz varmış.İsmim Abdullah
Edebiyatı ve yağmurdan sonra çıkan
guzel kokuyu severim
19 yaşındayım...Bi oyunu bir omur degilde çogu oyunu kısa sureligine oynamışımdır.Bu sayede oyunlarda vs soz konusu olunca her turde ortalama üstüyümdür.Gece age of atıp öğlen Counterden sonra Pes'e gidebiliriz.
Alkolik degilim ama sadece guzel bi yerde guzel insanlarin yanında kullanırım icki.Ve digerlerini geç olmadan bıraktım...
Forum benim için bir kaç yıldır sadece bir kaçıs yeri.Burada kendimi Yagmur yagarken çatı arasında sıcak bir yorganın içinde sehri izliyormus gibi hissediyorum.
Ve bu forumda her türlü insan var...
bir zamanlar öyleydi.
Tanıştıgıma memnun oldum![]()
Bende memnun oldum sağolAdım Yasin. Herhangi bir konuda yardımcı olmaya çalışırım. Memnun oldum![]()
![]()