PertalWinchester
Taş Madencisi
- En iyi cevaplar
- 0
Arkadaşlar okulda gördüğüm bir kız var tanışmak istiyorum ama hep arkadaşlarıyla ilerde çıkma teklifi etmeyi düşünüyorum ama kabul etmez diye çekiniyorum bi tavsiye bişi verseniz lütfen
9Kaçıncı sınıf? Sınıfına göre değişir![]()
git çıkma teklif et kabul etmesse "iyi bende kabul etmenden korkuyordum
ama seviyorum kızı tanımıyorumdagit çıkma teklif et kabul etmesse "iyi bende kabul etmenden korkuyordumD" de hem kendini rahatlattır hemde kızı küçük düşür arkadaşlarının yanında
siyah kısa kıvırcık saçlı 1.68 boy 58 kilo biraz esmer[DOUBLEPOST=1420154307,1420154274][/DOUBLEPOST]Bize biraz fiziki ve kişisel özelliklerinden bahseder misin?
yeterlimi bu kadar??siyah kısa kıvırcık saçlı 1.68 boy 58 kilo biraz esmer
Kişisel özelliklerin?siyah kısa kıvırcık saçlı 1.68 boy 58 kilo biraz esmer[DOUBLEPOST=1420154307,1420154274][/DOUBLEPOST]
yeterlimi bu kadar??
bazen sıkılgan olabilirim çevrem okadar geniş değildir dışarıda tek takılmayı sevmem boş zamanımın çoğunu bilgisayar başında ve yakın arkadaşlarımla gezerek geçiririm dışarıdada fazla zaman geçirmekten pek hoşlanmam ama dışarı vurmam dış çevreme pek uymam yada onlar bana uymaz müzikle uğraşmayı severimKişisel özelliklerin?
1.68 kısa biraz. Ben 8. sınıfım 1.73 boyundayım
Eee? Neden arkadaşlarına durumu anlatıp yardım istemiyorsun?Senin gibi erkekleri havada kaparlar azıcık popiler olsan.bazen sıkılgan olabilirim çevrem okadar geniş değildir dışarıda tek takılmayı sevmem boş zamanımın çoğunu bilgisayar başında ve yakın arkadaşlarımla gezerek geçiririm dışarıdada fazla zaman geçirmekten pek hoşlanmam ama dışarı vurmam dış çevreme pek uymam yada onlar bana uymaz müzikle uğraşmayı severim
düşünmeyi resim yapmayı bu tür şeylerle aram iyidir derslerimin pek iyi olduğu söylenemez ama bir hatamı düzeltem için çabalamayı severim
uçmak istemiyorum yükseklik korkum varEee? Neden arkadaşlarına durumu anlatıp yardım istemiyorsun?Senin gibi erkekleri havada kaparlar azıcık popiler olsan.
Önce kızı çok iyi araştır bizim bi arkadaşda böyle bir durumdaydı ve kızla bakışıp duruyorlardı kızı tanıyan kimse yoktu ben eski bir sınıf arkadaşımdan (kız) yardım istedim onun sayesinde araştırdık kızı ve sonunda kız betch çıktı öhöm kaşar.uçmak istemiyorum yükseklik korkum var![]()
Önce kızı çok iyi araştır bizim bi arkadaşda böyle bir durumdaydı ve kızla bakışıp duruyorlardı kızı tanıyan kimse yoktu ben eski bir sınıf arkadaşımdan (kız) yardım istedim onun sayesinde araştırdık kızı ve sonunda kız betch çıktı öhöm kaşar.
Ama çocuk çok yakışıklıydı daha sonrasında kız ona çıkma teklifi etmişti fakat O kızarak reddetmişti çünkü kaşar istemiyordu O.arkadaşın adına üzüldüm
ALMAN hmm ilginç[DOUBLEPOST=1420155815,1420155605][/DOUBLEPOST]Ama çocuk çok yakışıklıydı daha sonrasında kız ona çıkma teklifi etmişti fakat O kızarak reddetmişti çünkü kaşar istemiyordu O.
Ondan sonrasın da face book ta bir Alman kız ile tanıştı sonrasında araların da bir şeyler olmuştu gerisini bilmiyorum daha![]()
ama bu kızı tanıyan kimseyide tanımıyorum laaa ne sıkışık durumAma çocuk çok yakışıklıydı daha sonrasında kız ona çıkma teklifi etmişti fakat O kızarak reddetmişti çünkü kaşar istemiyordu O.
Ondan sonrasın da face book ta bir Alman kız ile tanıştı sonrasında araların da bir şeyler olmuştu gerisini bilmiyorum daha![]()