[TanıTıM] Animasyonlu ScoreBoard. (Skript)

Konuyu Begendinizmi ?

• Evet.

Kullanılan: 2 33.3%
  • Hayır.

• Orta.

• Kullanılan toplam oy
    6

CaylakBey

Marangoz
En iyi cevaplar
0
Herkeze Merhaba Aradaşlar Bugun Animasyonlu Tablo Gostericem.
Featherboard a 30TL Vericeğinize Bunu Editliyerek 30Tl ye Sunucu Bile Acabilirsiniz
İndirme Linki
- AnimatedScoreboard.sk:
Linki görebilmek için üye olmanız gerekiyor. Giriş yap veya üye ol.

Virus ToTaL:
Linki görebilmek için üye olmanız gerekiyor. Giriş yap veya üye ol.

Gerekli Plugin:
-- skRayFall
Detaylı anlatım:

Not:Alıntıdır VE 1.8 De Calışır.

Son düzenleme:

Gavatos

Demir Madencisi
En iyi cevaplar
3
Güzel fakat skripte farklı pluginlerin verilerini nasıl döküceğiz ? yani scoreboard'da Paranın görünmesi gibi yada faction klanının isminin görünmesi gibi yada bungceecord verilerinin gösterilmesi gibi ?
İşte feather board bu ayrıcalıkları sunuyor 30 tl'ye değer.
Edit: Virüs total please

CaylakBey

Marangoz
En iyi cevaplar
0
Güzel fakat skripte farklı pluginlerin verilerini nasıl döküceğiz ? yani scoreboard'da Paranın görünmesi gibi yada faction klanının isminin görünmesi gibi ?
İntarnette Bulabilirsiniz. Veya Lobi İcin Bile Kullanabilirsiniz. Yapımı Cok Kolay. Size Basarılar

Bartuzen

Bedrock Kaşifi
En iyi cevaplar
0
Güzel fakat skripte farklı pluginlerin verilerini nasıl döküceğiz ? yani scoreboard'da Paranın görünmesi gibi yada faction klanının isminin görünmesi gibi yada bungceecord verilerinin gösterilmesi gibi ?
Addonlar var SkUnity'nin forumlarında gezersen görürsün. Fakat ben sana parayı veriyim direk. Vault gerek ve Factions'la çalışmıyor sanırım ve çözümünü bilmiyorum.
Kod:
player's balance

Gavatos

Demir Madencisi
En iyi cevaplar
3
Yanlız ben parası olmayan Kişiler için diyorum.Artı artık paypal kapandı spigot dan bir şey alamıyoruz ? Azcik Dusunsen şu parasi olmuyanlari.
İnfoboard - Scoreboardstats ? ne yani adam bunları araştırırken internet faturasına yansımasından mı korkuyorsun çok mu parasız ?