[TANITIM]Bir Kod İle Süreli VIP Verin !

Lapynours

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0

VIP Zero Otomatik Olarak Viplerin Sürelerini Ayarlar , Viplere Ayarladığınız İtemleri Verir.
MySQL İle Bağlamayı Unutmayınız...

• ADMIN | /yenikod < Grup > < Gün > | Yeni Kod Oluşturursunuz
  • ADMIN | /kodlar | Kullanılmamış Kodları Gösterir
  • ADMIN | /kodlarisil | Bütün Kullanılmamış Kodları Siler
  • ADMIN | /kodsil < Kod > | Seçilen Kodu Siler
  • ADMIN | /rvip < Nick > | VIPsini Siler
  • ADMIN | /changedays < Nick > < Grup > < Gün >
  • ADMIN | /vipzero reload | Pluginin Dosyalarını Kontrol Eder
  • ADMIN | /givevip < Nick > < Grup > < Gün > | VIP Hediye Edersiniz
  • ADMIN | /addvip < Grup > < Gün > | Belirtilen Gurubun Bütün Üyelerine Ek Gün Ekler
  • Oyuncu | /kodkullan < Kod > | Kodu Yazarak VIP Olur
  • Oyuncu | /vipbilgi | VIP yi Ne Zaman Aldığı, Kaç Gün Sonra Biteceğini Gösterir
  • Oyuncu | /changevip | Birden Fazla VIPsi Varsa VIPsini Değiştirir
  • Oyuncu | / Vipzero paypal < transaction-code > | PayPal İşleminden Gelen Kodla VIP Alır ( Tam Bilgim Yok )
  • Oyuncu | / Vipzero PagSeguro <transaction-code> | PagSeguro İşleminden Gelen Kodla VIP Alır ( Tam Bilgim Yok )
  • Oyuncu | /vipzero | Pluginin Bütün Kodlarını Gösterir

• vipzero.admin | Bütün Komutları Kullana Bilir
    • vipzero.user | Oyuncu ile ilgili Bütün Komutları Kullana Bilirv
    • Gerekli Pluginler

Linki görebilmek için üye olmanız gerekiyor. Giriş yap veya üye ol.

veya

• default group: < VIP Bitince Hangi Grupa Geçecek >
      Bunu Ayarlamayı Unutmayınız
VİPZERO =

GROUPMANAGER =

PERMİSSİONEX =

VAULT =

Yorumlarınızı Ve Begenilerinizi Bekliyorum Tanıtımlara Son Gaz Devam

optin

Demir Madencisi
En iyi cevaplar
0
Harika bir tanıtım olmuş.Türkçe dil dosyası varsa onu çevirirmisin :DÇevirirsen daha fazla bir önem taşıyabilir.Gayet güzel bir tanıtım tebrikler...

Lapynours

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Harika bir tanıtım olmuş.Türkçe dil dosyası varsa onu çevirirmisin :DÇevirirsen daha fazla bir önem taşıyabilir.Gayet güzel bir tanıtım tebrikler...
Vardı Bulabilirsem Atarım Yorumun İçin Teşşekürler Elimden Gelenin En İyisini Yapmaya Calısıyorum

İyi Forumlar

I_M_M_O_R_T_A_L

Marangoz
En iyi cevaplar
0
Çok güzel açıklamışsın.Tebrik ederim ancak.Nasıl olacağınıda biraz anlatsan iyi olurdu.Ben yazayım:

/newkey vipadı gün yazdığınızda kod veriyor.Siz kod yazmıyorsunuz.Ben öyle sanıp epey uğraşmıştım.Gelen kodu vip alan kişiye veriyorsunuz.Oda
/usekey kod yazıp etkinleştiriyor.Kodda rastgele harf ve sayılardan oluşmuş kırılamaz güvenli bir kod.(Tahmin edilemez demek istedim.Biraz abartı olmuş k.b:))

erikvanduyn1

Zombi Katili
En iyi cevaplar
0
Çok güzel açıklamışsın.Tebrik ederim ancak.Nasıl olacağınıda biraz anlatsan iyi olurdu.Ben yazayım:

/newkey vipadı gün yazdığınızda kod veriyor.Siz kod yazmıyorsunuz.Ben öyle sanıp epey uğraşmıştım.Gelen kodu vip alan kişiye veriyorsunuz.Oda
/usekey kod yazıp etkinleştiriyor.Kodda rastgele harf ve sayılardan oluşmuş kırılamaz güvenli bir kod.(Tahmin edilemez demek istedim.Biraz abartı olmuş k.b:))
1.8.7'de çalışıyor mu acaba?

erikvanduyn1

Zombi Katili
En iyi cevaplar
0
Sanmıyorum.Bukkitte görmedim.Denemekten zarar gelmez.Dene bi.Olmadı skype ekle : efenakis441
En kötü ihtimal skript i vardı bi arkadaş yapmıştı bulur veririm sana.
Skript hiç kullanmadım , açıkcası nasıl bir şey olduğunu da pek bilmiyorum ama 30gün sayacak bir skript çok lag yapar herhalde.. :(

erikvanduyn1

Zombi Katili
En iyi cevaplar
0
Skype eklermisin?Çalışmadı kanısına tam olarak nasıl vardın?
Bide lütfen insanları skripten soğutmayın.En kötü every x minutes: yazsalar işleri epey azalır lütfen.

Bir hatam yüzünden yanlış kanıya vardım. Çalışıyor hemde çok güzel , teşekkür ederim.. Skript ile para çeki yapılabiliyor mu?