[align=center]Selam Arkadaşlar Bildiğiniz gibi ben LeafLook Ve buda benim Kanalım;
[/align]
İlk Videom Castaway Map Tanıtım-Oynama
for: babavatan5
[video]
S4League başlamış veya daha trick yapmayı bilmeyenler için hazırladığım bir rehber (biraz faillerim var
)
[video]
Buda çok gerekli olabilecek bir video bildiğiniz gibi fraps ile çekilen videoların boyutları çok yüksek oluyor bunu küçültme yöntemlerinden biri olan bir rehber;
[video]
[video]
For: 0users0
Lütfen Desc. Bölümünü okuyunuz.
[align=center]Selam Millet Ben LeafLook bugün sizlere kendi icadım olan köylü ticaret sistemini tanıtacağım videoda lafın gelişi 2 ay dedim ama yaklaşık 1 aymış kusura bakmayın yinede inanmayanlar olursa eski videomu kanıt gösteremem ama mediafireye videodan sonra map i upload etmiştim buda resmi;
İzlediğiniz için teşekkürler.
Subscribe,Like,Comment ![/align]
[video]
[align=center]For: babavatan5
Selam millet Ben LeafLook bugün sizlere şuana kadar gördüğüm en iyi adventure map yapan arkadaş babavatan5 in Kaçış isimli haritasını oynuyorum.
Subscribe,Like,Comment
[video]
Selam Millet ben LeafLook bugün sizler için sevdiğim bir arkadaşım olan 0users0 ın benim adıma yaptığı haritayı oynuyorum haritanın özelliği benim adıma yapılan ilk harita olmasıdır.İzlediğiniz için teşekkür ederim
Susbcribe,Like,Olmadı Comment
[video]
For: STARSCREAM
Selam millet ben LeafLook bugün sizler için egeyleminecraftoynuyoruz.com forumundan STARSCREAM adlı arkadaşın fanta adv. haritasını oynadım.
[video]
Selam Millet ben LeafLook bugün iszler için e.m.o dan 0users0 adlı arkadaşın yaptığı haritayı oynuyorum.İzlediğiniz İçin Teşekkürler.
Subscribe,Like,Olmadı Comment
[video]
[align=center][video]
Selam millet Ben LeafLook bugün sizlere canım arkadaşım hatta bnm gördüğüm en iyi hikayeli adv map yapan arkadaşım babavatan5 in The Kobay adlı mapını tanıtıyorum.
İzlediğiniz İçin Teşekkürler.
Subscribe,Like,Olmadı Comment.[/align]
[video]
Selam millet ben LeafLook Bugün sabah sabah sizlere e.m.o dan STARSCREAM adlı arkadaşımızın yaptığı haritayı tanıtıyorum.Ve Klasik olan sorulardan biriyle karşılaşıyorum: Kirmizi+Beyaz=Yeşil
[video]
Selam millet ben LeafLook bugün sizlere e.m.o dan kanka310 isimli arkadaşımızın yaptığı JohnKayip haritasını oynuyorum.
izlediğiniz için teşekkürler
Daha Fazlası İçin Subscribe,Like,Olmadı comment
[video]
Part2 Hemen Arkada İzlediğiniz için Teşekkürler
Daha Fazlası İçin Subscribe,Like,Olmadı Comment
[video]
Part3 %75 Geliyo
[video]
Selam Millet Bugün sizlere mineshafter kurulum ve kullanımı hakkında küçük bir video hazırladım umarım beğenirsiniz.İzlediğiniz için teşekkürler.
Videoda Kullandığım Linkler
mineshafter.appspot.com
minecraft.net
Daha fazlası için
for: babavatan5
[video]
Linki görebilmek için üye olmanız gerekiyor.
Giriş yap veya üye ol.
S4League başlamış veya daha trick yapmayı bilmeyenler için hazırladığım bir rehber (biraz faillerim var
[video]
Giriş yap veya üye ol.
Buda çok gerekli olabilecek bir video bildiğiniz gibi fraps ile çekilen videoların boyutları çok yüksek oluyor bunu küçültme yöntemlerinden biri olan bir rehber;
[video]
Giriş yap veya üye ol.
[video]
Giriş yap veya üye ol.
Lütfen Desc. Bölümünü okuyunuz.
[align=center]Selam Millet Ben LeafLook bugün sizlere kendi icadım olan köylü ticaret sistemini tanıtacağım videoda lafın gelişi 2 ay dedim ama yaklaşık 1 aymış kusura bakmayın yinede inanmayanlar olursa eski videomu kanıt gösteremem ama mediafireye videodan sonra map i upload etmiştim buda resmi;
Giriş yap veya üye ol.
Subscribe,Like,Comment ![/align]
[video]
Giriş yap veya üye ol.
[align=center]For: babavatan5
Selam millet Ben LeafLook bugün sizlere şuana kadar gördüğüm en iyi adventure map yapan arkadaş babavatan5 in Kaçış isimli haritasını oynuyorum.
Subscribe,Like,Comment
[video]
Giriş yap veya üye ol.
Selam Millet ben LeafLook bugün sizler için sevdiğim bir arkadaşım olan 0users0 ın benim adıma yaptığı haritayı oynuyorum haritanın özelliği benim adıma yapılan ilk harita olmasıdır.İzlediğiniz için teşekkür ederim
Susbcribe,Like,Olmadı Comment
[video]
Giriş yap veya üye ol.
For: STARSCREAM
Selam millet ben LeafLook bugün sizler için egeyleminecraftoynuyoruz.com forumundan STARSCREAM adlı arkadaşın fanta adv. haritasını oynadım.
[video]
Giriş yap veya üye ol.
Selam Millet ben LeafLook bugün iszler için e.m.o dan 0users0 adlı arkadaşın yaptığı haritayı oynuyorum.İzlediğiniz İçin Teşekkürler.
[video]
Giriş yap veya üye ol.
[align=center][video]
Giriş yap veya üye ol.
Selam millet Ben LeafLook bugün sizlere canım arkadaşım hatta bnm gördüğüm en iyi hikayeli adv map yapan arkadaşım babavatan5 in The Kobay adlı mapını tanıtıyorum.
İzlediğiniz İçin Teşekkürler.
Subscribe,Like,Olmadı Comment.[/align]
[video]
Giriş yap veya üye ol.
Selam millet ben LeafLook Bugün sabah sabah sizlere e.m.o dan STARSCREAM adlı arkadaşımızın yaptığı haritayı tanıtıyorum.Ve Klasik olan sorulardan biriyle karşılaşıyorum: Kirmizi+Beyaz=Yeşil
[video]
Giriş yap veya üye ol.
Selam millet ben LeafLook bugün sizlere e.m.o dan kanka310 isimli arkadaşımızın yaptığı JohnKayip haritasını oynuyorum.
izlediğiniz için teşekkürler
Daha Fazlası İçin Subscribe,Like,Olmadı comment
[video]
Giriş yap veya üye ol.
Part2 Hemen Arkada İzlediğiniz için Teşekkürler
Daha Fazlası İçin Subscribe,Like,Olmadı Comment
[video]
Giriş yap veya üye ol.
Part3 %75 Geliyo
[video]
Giriş yap veya üye ol.
Selam Millet Bugün sizlere mineshafter kurulum ve kullanımı hakkında küçük bir video hazırladım umarım beğenirsiniz.İzlediğiniz için teşekkürler.
Videoda Kullandığım Linkler
mineshafter.appspot.com
minecraft.net
Daha fazlası için