Neden benimkisi içiyor o zaman?Benim tapatalk elektrigi sadece kokluyor
Telefondan Yazıyorum Hatalı Yazarsam Şimdiden Özür Dilerim.
yani düşük sistemde daha fazla mı pil yer?Telefondan internete bağlanınca genelde daha fazla pil tüketir tapatalk çok fazla pil yemesi normal bir şey sekme değiştirince işlemci fulleniyor haliyle çok fazla cpu yediği için daha fazla elektrik harcıyor normalde bu yazıyı okurken yüzde 0 tüketir bu genelde telefonun işlemcisine bağlıdır Nayktrayd adlı arkadaşun telefonunun işlemcisi daha üst düzey olduğu için elektrik daha az harcar falan falan bu mantık ile gidersiniz![]()
Telefon modelin ne senin?Benim tapatalk elektrigi sadece kokluyor
Telefondan Yazıyorum Hatalı Yazarsam Şimdiden Özür Dilerim.
Galaxy Ace 2Muhtemelen Samsung Galaxy Ace veya Samsung Galaxy Y kullanıyorsun. Tapatalk'ın pil tüketimi fazla değil fakat telefonunun pil kapasitesi az ise tüketimi fazla gibi gelir sana.
Hayır Wifi yüksek sinyalde.Kullandığı internet yüzünden olabilir eğer 3g ile veya düşük sinyalli wifi ile bağlanıyorsan normaldir.
O zaman benden bukadar çok fazla bir bilgim yok :/Hayır Wifi yüksek sinyalde.
Mobilden yazıldı
O zaman benim hiç sarjim dayanmazdi internet paketi var 7/24 açıkTelefondan internete bağlanınca genelde daha fazla pil tüketir tapatalk çok fazla pil yemesi normal bir şey sekme değiştirince işlemci fulleniyor haliyle çok fazla cpu yediği için daha fazla elektrik harcıyor normalde bu yazıyı okurken yüzde 0 tüketir bu genelde telefonun işlemcisine bağlıdır Nayktrayd adlı arkadaşun telefonunun işlemcisi daha üst düzey olduğu için elektrik daha az harcar falan falan bu mantık ile gidersiniz![]()